2777
2789
عنوان

شمایی ک دعوا میکنین بیاین

110 بازدید | 10 پست

اینجا جای دعوا نیست اولا 

مشکل دارین باهم دیگه 

یکی دینو میپرسته یکی نمیپرسته و فقط خدا پرسته 

من خودم و خانواده ام ب تمام امامها اعتقاد داریم

اما خیلی از دور و ورام میگن امام ها انسان های بزرگی بودن میشه گف در زمان خودشون دانشمند و دانا و عالم بودن ولیی بهشون به همین دید فقط نگاه میکنن..

من باهاشون بحث نمیکنم دفاع هم نمیکنم 

زمونه ای شده که خیلیا واقعا حتی به خدا هم اعتقاد ندارن دیگه بااین همه مشکلات سختی اوضاعه داغون!!

بازم ب من ربطی نداره توروخدا انقد تعصب نداشته باشین ب هم سخت نگیرین ازادی تفکر بدین ب هم ،توهین نکنین

هرکسی حق داره هر مدل دینی ک دلش میخاد داشته باشه ب منو شما چه ربطی داره

خب ماهم دلمون میخواد تاپیک‌بزنیم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من دوست دارم تایپک وصیت نامه ام رو همهههه ببینن🥲لطفا برید بخونید و انجاام بدید 💚

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
کسی با کسی دعوا نکردهیکی توهین کرده کوتاه هم نمیاد.. داره ادامه میدهکابراهم غیرتی شدن

من خوندم اخرین تاپیکشو حرف بدی توش ندیدم 

فقط گقته بود چرا میریزن سرش و این حرفا اعتقادات خودشو گفته بوده انگار

من خوندم اخرین تاپیکشو حرف بدی توش ندیدم فقط گقته بود چرا میریزن سرش و این حرفا اعتقادات خودشو گفته ...

جرات نکرد بگه چی گفته.... شما باور نکن

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
من خوندم اخرین تاپیکشو حرف بدی توش ندیدم فقط گقته بود چرا میریزن سرش و این حرفا اعتقادات خودشو گفته ...

نه عزیزم یه تاپیکی زده شد که اسی گفته بود که من امروز حالم خوب نبود تو اینستا زده بود که اگه حالت خوب نیست با این شماره تماس بگیر واسی هم فکر کرده مشاوره، زنگ زده دیده به حرم امام حسین ع وصل شده ومیگفت کلی دردو دل کردم وحالم بهتره .ولی یک کاربر که ۱۵ سالش بود اومد گفت ساقیت رو عوض کن شما عرب پرستید واز این دست حرفها تاپیک ترکید واز اون موقع تو تاپیک ها میره وبحث میکنه .

نه عزیزم یه تاپیکی زده شد که اسی گفته بود که من امروز حالم خوب نبود تو اینستا زده بود که اگه حالت خو ...

خب ببین همونجا بهش میگفتن اعتقاداتو واسه خودت نگه دار هرکسی یجوره و تمام نیاز ب این همه واکنش نبود واقعا

خب ببین همونجا بهش میگفتن اعتقاداتو واسه خودت نگه دار هرکسی یجوره و تمام نیاز ب این همه واکنش نبود و ...

دیگه تاپیک ترکید حتی به صفحه سوم هم نرسید ،ولی خوب گفتن چه فایده ای داره وتو تاپیک های مربوط به امام حسین ع هست وهمچنان داره مسخره میکنه ،البته بحث با اینجور افراد  اصلا فایده نداره .ولی خوب خاصیتش این بودکه نا خواسته امشب نی نی سایت رو امام حسینی کرده .