2777
2789

هر از گاهی این حسا میاد سراغم

و متاسفانه یچیزیه ک از بچگیم بوده و درست نشده

وقتی یه نفر یکم بهم بی محلی میکنه همش ناخوداگاه میخوام بهش بچسبم و ثابت کنم خوبم و اوناهم دقیقا هی ازم دور تر میشن

از موقعی بچه بودم همین بودم با همکلاسیای دوران امادگی و دبستانم فکر مکینم واسه این بود ک مادر پدرم خیلی بی توجهی میکردن و محبت کافی ندیدم

خیلی خیلی دنبال محبت گرفتن و تایید شدن از طرف دیگرانم وقتی میفهمم یکی ازم بدش میاد خیلی بهم میریزم  و حس میکنم خیلی ایراد دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا دقیقا دقیقااصلا تحمل ندارم کسی ازم بدش بیادهرجوووووری شده طبق میل اون رفتار میکنم که خوشش بیاد

خیلی خیلی بده 

اینجوری هیچوقت ادم احساس کافی بودن نمیکنه و حس و حال خوبش وابسته به رفتار بقیه باهاش

دقیقااا من هنوز 16 سالمه بنظرم میتونم خودمو اصلاح کنم هنوز دیر نشده نه؟

نه دیر نشده دقیقا تایم طلاییه که خودتو عوض کنی

هرچه زودتر عوض کنی راحت تر میشی

فقط کاری که راجب هرکس درسته رو انجام بده و پشیمون نشو حتی اگه بگن بدترین آدم دنیایی

نه دیر نشده دقیقا تایم طلاییه که خودتو عوض کنیهرچه زودتر عوض کنی راحت تر میشیفقط کاری که راجب هرکس د ...

خب یکم راهنماییم میکنی؟ همش با مامانم و خواهرم دعوا دارم دوستامم امسال خیلیاشونو از دست دادم اعتماد ب نفسم ندارم بنظرت از کجا باید شروع کنم؟ 

خب یکم راهنماییم میکنی؟ همش با مامانم و خواهرم دعوا دارم دوستامم امسال خیلیاشونو از دست دادم اعتماد ...

پادکست نقطه رو گوش بده راجب نشخوار ذهنیت خیلی کمک میکنه

خب به این فکر‌کن که راه درست تو هر تصمیمی‌چیه و اول خودتو در نظر بگیر

مثلا میان بهت میگن میای بریم فلان جا 

تو میدونی باید زود برگردی خونه و میدونی که حوصلشو نداری

اون لحظه تموم تلاشتو بکن که بگی نه

با این دیدگاه پیش برو که هرکیم ناراحت شد مهم نیست تا هرجا ام که موضوع کش بیاد من از خودم دفاع میکنم 

یه جورایی کمر همت ببند که پشت خودت باشی

انقدر تکرارش کن که عادت کنی

وذره ای برات مهم نباشه که پشتت چی میگن

سخته ها میفهمم ولی درست میشه

پادکست نقطه رو گوش بده راجب نشخوار ذهنیت خیلی کمک میکنهخب به این فکر‌کن که راه درست تو هر تصمیمی‌چیه ...

باشه قشنگم مرسی فردا حتما گوش میدم 

اها یعنی در مقابل همه به فکر خودم باشم فقط مثلا اگه مامانم بگه بریم فلان جا و حصله نداشته باشم چی؟ 

و اینکه تنظیم ساعت خوابی و روتین زندگی هم روش تاثیر داره نه؟ 

باشه قشنگم مرسی فردا حتما گوش میدم اها یعنی در مقابل همه به فکر خودم باشم فقط مثلا اگه مامانم بگه بر ...

خواهش میکنم عزیزدلم

ببین در مقابل همه و همیشه نه ها ولی اولویت داشته باش

مثلا ما چون به فکر همه هستیم خودمونو یادمون رفته کلا

ولی پدر مادر واسه من قضیشون فرق داره گاهی از خودم واسه اونا می‌گذرم

اما بین دوستام اول خودمو در نظر میگیرم

حالا بعدا که تونستیم خودمونو اولویت قرار بدیم گاهی محبت کردن به آدما اوکیه 

ولی نه اینکه همیشه آخرین نفر خودمونو باشیم

اره صد در صد خیلی زیاد تأثیر داره