2777
2789
عنوان

راست میگن دختر مادرشو میبینه همون‌جوری بزرگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 97 پست
اره حق داری اماتاشجاع نباشی و براخاستت نجنگی همینه اوضاعبگردببین علایقت توچیه..همونودنبال کن پول بگی ...

شنام خوبهه من مدرک پایان دوره شنا دارم مسابقاتم بودم بابام بردم کلاس شنا از بچگی ولی از وقتی نوجوونیم شروع شد شنارو ترک کردم ولی الان تفریحی رفتم استخر شنام هنوز خوب بود قبلا اول اینکه بدنم پر زخم بود بخاطر ژیلت کلی خجالت کشیدم سر همینا دیگه نمیرم 

مادر پدرم دوتاشون فوق لیسانسن توقع بالای سطح درسی که ازم دارن سر همینه برام عجیبه که مادرم که تا فوق ...

چون فکرش قدیمیه

چون توجامعه نیست همش کنج خونست دوستی نداره

براخودش و خاسته هاش وقت نمیزاره 

وفتی کسی خودشو انقد بی اهمیت داره توقع نداشته باش ک برای تو وقت یادگیری بزاره 

هرانسانی راه خوب و بدش روخودش انتخاب میکنه و مسعول کاراش خودشه

پس اگ الان میگی چرااینجورم ب فکرراه چاره باش توهنوز راهیو امتحان نکردی..تلاش کن براچیزی ک دوس داری بشی

من تلاش نکردم و پشیمونم از عمررفته

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون فکرش قدیمیهچون توجامعه نیست همش کنج خونست دوستی ندارهبراخودش و خاسته هاش وقت نمیزاره وفتی کسی خو ...

امیدوارم بتونم علاقمو پیدا کنم خودمو گم کردم بشدت 

شنام خوبهه من مدرک پایان دوره شنا دارم مسابقاتم بودم بابام بردم کلاس شنا از بچگی ولی از وقتی نوجوونی ...

چون میدونی اعتماد ب نفس نداری مثل من دقیقا حتی میخام باهمسایع حرف بزنم میکم اگ بی توجهی کنه بهم‌چی و کلاهی میریزم توخودم ازبس ک تواجتماع نرفتم نمیدونم حرف زدن درستو...زخماخوب مبشه جوشای جا ژلت خوب میشه برو شنا کن نزاراین چیزا حالتوبد کنه...

امیدوارم بتونم علاقمو پیدا کنم خودمو گم کردم بشدت

ببین من ازبس ساده ام دوس دارم باهمه خوب باشن همه زود خودشونو واسم‌میگیرن و اعتماد ب نفسم زیرصفر زودعصبی میشم بااین رفتارشون براهمین اعتماد ب نفس نداشتمه نزار مثل من بشی خاهش میکنم ازت..ازفردا ب خودت قول بده و برو مشاور و برو از بابات کمک بگیر برو چنتاکلاس تاروحت اروم بشه خودتوپیداکن و دوس داشته باش توحیفی هنوز اول راهته

چون میدونی اعتماد ب نفس نداری مثل من دقیقا حتی میخام باهمسایع حرف بزنم میکم اگ بی توجهی کنه بهم‌چی و ...

امیدوارممم می‌خوام برم باشگاه وزنم خیلی کمه بخاطر افسردگی که دارمم موهام کم پشته به شدت می‌ریزه دست میکنم تو سرم همش مو میاد بیرون صورت و بدنم پر جوشش وزنم ۳۸ کیلوعه قدم ۱۶۵ دیگه خودت میفهمی چقدر لاغرم 

چون میدونی اعتماد ب نفس نداری مثل من دقیقا حتی میخام باهمسایع حرف بزنم میکم اگ بی توجهی کنه بهم‌چی و ...

سر همین چیزایی که گفتم حس میکنم کلر بدترم میکنههه

امیدوارممم می‌خوام برم باشگاه وزنم خیلی کمه بخاطر افسردگی که دارمم موهام کم پشته به شدت می‌ریزه دست ...

اره منم ریزش موی شدید دارم کلافه شدم خونه همیشه پرموهای منه...برو باشگاه اره ب خودت برس فکرت روازادکن 

بعدیچیزی بگم کم کم یادبگیرهفته یبارم شده بری تا لباس فروشی از فروشنده نظربپرس و شده درحد یه جوراب یا یه شال بخر ک کم کم خرید روبفهمی حال خوب روبفهمی

نزارحیف بشی زندگی روبفهمی ارامش روحت روپیداکنی❤️

ببین من ازبس ساده ام دوس دارم باهمه خوب باشن همه زود خودشونو واسم‌میگیرن و اعتماد ب نفسم زیرصفر زودع ...

کلاسس رفتمم سالهای زیاد موسیقی کار کردم هیچ پیشرفتی نکردم بیچاره بابام کلی هزینه میکرد یکم بهتر شم به خودم فشار آوردم ولی فهمیدم استعدادی ندارم ولش کردم الان ...

استادمم میگفتن کارش خیلی خوبه تو درس دادن واقعا خوب بود ولی خیلی روحیم تضعیف میشد بخاطر حرفاش خیلی جدی و سختگیر بود همیشه میگفت بهم بی استعداد مضخرف 

سر همین چیزایی که گفتم حس میکنم کلر بدترم میکنههه

اتفاقا کار ارومت میکنه ازت یه دخترشادوسرزنده میسازه..ازهرلحظه ای ک براحال خوبت بجنگی ازهمون لحظه بردی تصمیم باخودته..من نتونستم الانم بخام نمیشه چون سی سالمه مثل پنجاساله هاشدم موهای سرم سفیدشدع و ریزش موشدید هعی داغونم

ممنونمم بهش بگم پول میده بهم تا یه حدی ماهی ۱ تومن میگیرم بعضی اوقات ماهی ۵۰۰ فقط چیکار کنم باهاش؟؟ ...

ببین لباس رو لازم نیست هرماه بخری لباسات رو فصلی بخر یعنی سه یا چهارماه یکبار مثلا زمستون یه پوتین بخر با شال و کلاه و ی پالتو یا بارونی بعد با مثلا با شلواری که از قبل داشتی ستشون کن،اول ببین درحال حاضر چیا تو کمدت داری و چی کم داری،برای آرایش ببین پوستت تیرست یا روشن یه ccکرم مناسب پوستت بخر،مداد ابرو، خط چشم، ریمل اسنس، و رژلب بگیر بقیشم بعدا میتونی بخری ولی اینا رو اول بگیر که مهمتره

اره منم ریزش موی شدید دارم کلافه شدم خونه همیشه پرموهای منه...برو باشگاه اره ب خودت برس فکرت روازادک ...

خریدم سالی دو باره...

بخاطر بودجه ام اگه بیشتر درخواست کنم شاید بتونم..

کمدم خیلی کوچیکه قد نقله اصن لباس زیاد بخرم توش جا نمیشه اتاقم مال ۹ سالگیمه کاغذ دیواری بچگونه و صورتی و شخصیت های کارتونی هست هنوز میتونم یکی از رازامه جلو دوستام که مسخرم نکنن 

سرویس خوابم از موقعی که بدنیا اومدم تا الان دارمششش

کلاسس رفتمم سالهای زیاد موسیقی کار کردم هیچ پیشرفتی نکردم بیچاره بابام کلی هزینه میکرد یکم بهتر شم ب ...

باید چنتاکاررو پیگیری کنی ببینی علاقت توپیه

موسیقی نشد عب نداره ببین ناخن کاری ببین اصلاح کاری مژه کاری 

کلا ازاینکارابرو ببین توکدومشون علاقه داری..