2777
2789
عنوان

قربونت امام حسین 😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
کی واقعا فکر نمیکردم کسی درمورد امام حسین هم بد حرف بزنه ‌اینا همش بخاطر مال حرومه

بر گشته میگه عرب پرست شماها

عشق به امام حسین اسمشو میذاره عرب پرستی... 

حتی الانم اذییت شدم تکرارش کردم

و باهمه بحث کرد دوتا تاپیکو ترکوند

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونش برم که امشب سایت پر شده از تاپیکاش عشششق میکنم ❤️

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
بر گشته میگه عرب پرست شماهاعشق به امام حسین اسمشو میذاره عرب پرستی... حتی الانم اذییت شدم تکرارش کرد ...

من خودم آدم مذهبی نیستم یعنی خب شرایط زندگی باعث تغییرات زیادی شد اما اما هیچ وقت نتونستم دلم از محبت ائمه دور کنم با اینکه ظاهرم خیلی فرق کرده هاااا خیلی ولی نمیشه انکارشون کرد 

بر گشته میگه عرب پرست شماهاعشق به امام حسین اسمشو میذاره عرب پرستی... حتی الانم اذییت شدم تکرارش کرد ...

جواب این ادمو احمقو حتی نباید میدادید

ما همه از نسل حسینیم

افتخارمون اینه بچه شیعه هستیم

شیعه علی و پیروان علی هستیم

افتخار میخواد بندگی علی و اولادش رو کردن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

عرب پرست ؟! 

میدونه امام علی کسی بود که ایرانی ها رو تو خونه اش راه میداد و اکرام می‌کرد درحالی که اون زمان اعراب ایرانی ها رو حقیر میدونستن 

یعنی فقری بالاتر از این نیست که حسین توی زندگیت نباشه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چون ی نفر .... حرفی که نباید تو دهن کثیفش میآورد و آورده البته کشتی نجات امام حسین. آب دریا با دهن ...

باعث شد امشب سایت تبرک بشه به نام امام حسین جانمون 🥰

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
قربونش برم که امشب سایت پر شده از تاپیکاس عشششق میکنم ❤️

واییی

شماهم دیدی

چقدر امشب اصلا جو‌سایت قشنگ شده😍

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

من خودم آدم مذهبی نیستم یعنی خب شرایط زندگی باعث تغییرات زیادی شد اما اما هیچ وقت نتونستم دلم از محب ...

دورت بگردم 

حدیث داریم شیعیان ما از اضافه گل ما آفریده شده اند 🥹

معلومه که دلت نمیتونه دور بشه چون از جنس خودشونه