چشام میبیندم جمع میکنم تصور میکنم حالم بد میشه چیز زیاد بدی نمیگه میگه ده سال بعد ازدواج کنم بچه دار شم . حالم بد میشه ده سال حق مادر بودن ازم گرفت تو این سن شاید بچه دار شم ۲۷ اما معلوم نیس من کی اصلا ازدواج کنم بعدا ب۰ه دار شم نشم حق مادر بودنم ازم گرفت حالا دردم بچه نیس دردم اینه من یه عمررررر موندم خونش تا درس شه تا باهم بچه دار شیم بچمون بزرگ کنیم من دوس داشته باشه بچمون شه حالا همه اینا بره تو یه زندگی دیگه ...خدایا این عدالتت؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر دراز دارههههه 😭 به نا حق به یه مشاور که اینجا من دید و خواست بهم کمک کنه گفت اوه کلی ویس شد اینجا گفتنش سخته فقط بدون به نا حق بدون اینکه یک رصد حقی داشته باشه گند زد به زندگیمون ظلم کرد تلخ کرد بینمون روزا خوش اوایل زندگیمون اونجوری کرد معلوم الانا باید این شه
مهریه نداری؟نمیده عربیه . توافق کردید سر چی . اونجوری خویشانش میشه تو رو بفرستی بری با هیچ و پوچ بعد ...
والا تو مراحل جدایی دو سال پیش گرفتی اشتی کردیم دادم یهش بدون هیچ مدرکی بعدش گفت اگههه خواستیم زمانی جدا شبم میدم بهت بعد الان گاهی میگه میدم گاهی میگه نمیدم