2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

البته الان خیانت نکرده قبلا یه بار کرد الان میگه زودتر میخوام جدا شم تجریه کنم منم زشت نیستم فقط اقا ...

اون حوری جدید هم منتظر یه حوری بهتر باشه ک بیاد و بشه زن سوم

اسی دست از سرزنش خودت بردار و برای خودت ارزش قائل شو و بزن بیرون از این زندان 

ذات بد نیکو نگردد    چون که بنیادش بد است

چه طوری ؟

سر دراز دارههههه 😭 به نا حق به یه مشاور که اینجا من دید و خواست بهم کمک کنه گفت اوه کلی ویس شد اینجا گفتنش سخته فقط بدون به نا حق  بدون اینکه یک رصد حقی داشته باشه گند زد به زندگیمون ظلم کرد تلخ کرد بینمون روزا خوش اوایل زندگیمون اونجوری کرد معلوم الانا باید این شه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
مهریه نداری؟نمیده عربیه . توافق کردید سر چی . اونجوری خویشانش میشه تو رو بفرستی بری با هیچ و پوچ بعد ...

والا تو مراحل جدایی دو سال پیش گرفتی اشتی کردیم دادم یهش بدون هیچ مدرکی بعدش گفت اگههه خواستیم زمانی جدا شبم میدم بهت بعد الان گاهی میگه میدم گاهی میگه نمیدم

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک