2777
2789
البته الان خیانت نکرده قبلا یه بار کرد الان میگه زودتر میخوام جدا شم تجریه کنم منم زشت نیستم فقط اقا ...

برای کسی بسوز که برات تب کنه 

بیخیالش بابا ، اصلا ارزش غصه خوردن ندارن 

عاشق خودت شو و حال خودتو خوب کن و همچین شوخری رو پرت کن هر غلطی میخواد بکنه 

مطمئن باش وقتی عاشق خودت بشی جهان برات تغییر شکل میده یکیو میاره تو زندگیت که عاشقانه میخوادت همینجوری که هستی

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداااااایاالان کی زیر ۳۰ بچه میارررره😒حالا میخوای بشینی ۱۰ سال غصه بخوری واقعا عمرتو به باد بدی؟؟هم ...

نه والا الان خیلی میشناسم اکثرا تو فامیل بعد ۳۰ بچشون نشد خیلیاااا

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
برو خداتو شکر کن اذیتت نکرد واسه طلاق . به بچه فکر می‌کنی . بیشعوره. بی مسیولیته .بذار این دهن بسته ...

والا چرا دروغ بگیم تو همین نی نی سایت هرروز چندین بار تاپیک میزنند ۲۷سالم شدم پس کن کی شوهر میکنم دیر شد افسرده شدم الان زمانه طوری شده پسرا دیگه زن نمیگیره نیاز خودشون رو با دوست دخترشان برطرف میکنم وگرنه دخترا دوست دارن ازدواج کنند و رابطه سالمی داشته باشن

میگن کاعنات آدمایی که هم فرکانست نیستن , یا به قول خودمون چفتت نیستن ازت میگیره و یکی و میاره که جفت خودت باشه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خداروشکر کن بچه نداری اگه داشتی الان به این راحتیا نمی تونستی از دستش خلاص شی و یه بچه هم این وسط زج ...

نه نمیخواستم که بچه بیارم جدا شم دلم میخواس با بچه یه زندگی خوب داشتیم وگرنه شکررررر که بچه ندارممم

والا چرا دروغ بگیم تو همین نی نی سایت هرروز چندین بار تاپیک میزنند ۲۷سالم شدم پس کن کی شوهر میکنم دی ...

نمیگرن چون اوصاع اقتصادی جور نیس مثلا برادر شوهرام و دختر خوب کمه دوس داره اما همچنان مونده