2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم غلطه ک با این پسره دردارتباطم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 74 پست
خب پس ب حقارت ادامه بده خودت تعیین میکنی لیاقتت اینه باهات اینجوری رفتار کنه

نه خب دارم میپرسم چیکار کنم از الان که درست بشه خب من تا الان التماسش میکردم من دیگ پیام ندم اگ اون داد چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم شما همین الانم نسبت به پسرا بدبین شدی چون خودت نمیتونی به پسرا وفادار باشی و عاشق باشی دق ...

میدونستم دانشجویی بعدم دانشگاه های ایران و ب علاوه ازاد مدارک بی اعتبار کردن مهم بار علمی 

مثلا اردشیر رستمی مشاور نیس مساوره نخونده اما از صدتا مشاور بیشتر میفهمه 

تحصیلات ملاک نیس شما صرفا با نظر شخصیت داری حرف میزنی حرفات هیچی ب من اضافه نکرد مثل کل کاربرای رندوم بود ک نظر دادن 

مشخصه پر بار نیستی 

اینو برای توهین نمیگم میگم ک فنجنونت خالی کنی و کسب علم کنی چون خودم عاشق و روانشناسی ام خیلی خوب میتونم مغز پخته و کارکرده و از دبگری تشخیص بدم چون شدیدا تو فزلد روانشناسی میخونم

نه خب دارم میپرسم چیکار کنم از الان که درست بشه خب من تا الان التماسش میکردم من دیگ پیام ندم اگ اون ...

تو ی بار تر بزنی تو هیکلش اون دیگ پیامت نمیده چون تورو کلا نمیخواد واضحه 

کات کن

میدونستم دانشجویی بعدم دانشگاه های ایران و ب علاوه ازاد مدارک بی اعتبار کردن مهم بار علمی مثلا اردشی ...

خنده ام گرفت از کامنت ات 

حتی یه آدم بی سواد هم بیاری پست شما رو بخونه میفهمه داری راه رو غلط میری کاری به دخترا خیانتکار ندارم 

موفق باشی عزیزم ببخشید در شخصیت بنده نیس با هر آدمی بحث کنم تا جایی هم طرف بخواد کمک میکنم نه بیشتر شب خوش

نمیخوام اقدام کنه اولیه چون هنو پولاش پخشه تا بفروشه سرجمع کنه چکاش پاس بشه ی سالی زمان میبره گیریم ...

شما دیگه زیادی هولی اونقدی ک اصن نمیتونی فکرتو ی جا جم کنی فقط استرس از دست دادن زمان رو داری آدم حس میکنه تو مسابقه دو در حال دویدنی و در این حین هم همش نگرانی نکنه جا بمونی نکنه ازت جلو بزنن نکنه اول نشی یکمم ب اون روح و روان و فکرت فرصت استراحت بده باووو

خوب عزیزم دیگه مشکلت چیه

تو اون پیامم بهتون گفتم چیکار کنم پشیمون بشه از رفتاراش و معذرت خواهی کنه چیکار کنم ارزشمو بدونه من همیشه همیشه دردسترسش بودم و فک میکنه همیشه هستم 

امشبم بهم گفت برو رد کارت نمیخام ببینمت