2777
2789

وای تورو خدا یکی به منبگههه

ببخشید دیگ واضح میگم چون جایی دیگ ندارم بگم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

من یکشنبه صبح پریود شدم

از امروز صب دیگ معذرت میخوام نوار نزاشتم

فقط در حد چند تا لکه قهوه ایی بود 

از عصرم کلا دیگ قطع شده

(البته من همیشه همینقدر دوره کوتاه پریود میشم)

الان من فردا باید برم مسجد 

چی کنم 

بخدا نمیدونم‌پریودم

برم نرم

گناه میکنم برم

موندم بخدا🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

اگه اجباری نیست نرو

نه باید برم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مسجد بهشون بگی من چیزم بهت میگن تا فلان جا (یک سعت کم) مشکل نداره

میخوام نماز بخونممم 

خیلی دوست داشتم بشه نماز بخونممم😓

تموم شده دیگه برای اطمینان با پنبه چک کن

اگ‌لک نباشه ینی دیگ‌تمومه

میخوام نماز بخونممم خیلی دوست داشتم بشه نماز بخونممم😓

من صبر میکنم کلا تموم شه اگه سرچ بزنی مرجع تقلید میگه

اخرین بار که دیدم نوشته تا هفت روز خون پ... حساب منم کلا تا موقعی که تموم نشه نمی خونم بیشتر از هفت روز مشکل بازم شما از یک خانوم جلسه ای بپرس تو مسجد هست

من صبر میکنم کلا تموم شه اگه سرچ بزنی مرجع تقلید میگهاخرین بار که دیدم نوشته تا هفت روز خون پ... حسا ...

اخه روم‌نمیشهههه

خجالت میکشم🤦🏼‍♀️

میگم من برم

نمازمم بخونم

بعدا کفاره هم‌میدم

اگ خدا قیول کرد که خب هیچ

اگرم نه‌کفاره دادم