2777
2789
بخدا هنوزم که هنوزه یادم نرفتهپسره همسایمونه هروقت میبینمش میاد جلوچشام😐اخه خندیدن بهم😭🤣

من یبار بچه بودم بعد تو حال خودم نبودم داشتم آواز میخوندم جشمامم بسته بودم😂یه دفعه ای پله های حیاط مامان بزرگم قل خوردم پایین داداشم و پسرخاله هام بجا اینکه کمکک کنن فقط داشتن میخندیدم🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یبار بچه بودم بعد تو حال خودم نبودم داشتم آواز میخوندم جشمامم بسته بودم😂یه دفعه ای پله های حیاط ...

خیلی بدهههه

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

بذار حالا سوتیمو بگم 

یبار بچه بودم شیش سالم بود تو بازار مامانمو گم کرده بودم رفته بود تو درمانگاه اون 

بعد منم میرفتم تو مغازه ها فروشگاه ها دنبالش 😭🤣

منم یهو رفتم تو باشگاه بدنسازی پسرا 🤦🏻‍♀️😐🔪🤣

گریه میکردم یکیشون گفت خدااا اینو نگا باد خورده به در یه فرشته اومده تو 🥺🥺🤣

من کوچولو بودم خیلی ریزززززز بودم موهام فر لباس پرنسسی پوشیده بودم 

یکیشون اومد جلو لپمو کشید منم گفتم بهم دست نزن عوضی فرار کردم 😭🤣🤣🤣🤣

بله یجورایی متوجه میشمچه خوب که اصلتت رو با افتخار میگی🥰🥰موفق و پیروز باشی فداتشم💖💝

اهنگ پروانه صفت رو گوش کن کوردیه 

باعث افتخارمه خدا بهم نظر کرده ک کوردم 🙂🦋

قلب منی توام همینطور خوشگله

ارههههه 🥺🥺😂🤦🏻‍♀️ایقد ناناص بودماااا میخواستن گروگان بگیرن من شیش ساله رو 😎😌🤣

الهی🥰

باه منم بچگیام خیلی ناز بودم💖💝

مامانم برام تعریف میکنه که وقتی تو ماشین مینشستم همه برام بوس میفرستادند😂💖

این سوتیمو امروز تو دوتا تاپیک گفتم🥴😂

مامانبزرگم فوت شده بود بهم گفتن غم اخرت باشه منم هول شدم گفتم خسته نباشید بعد وقتی فمیدم چی گفتما اومدم خدم به خدم گفتم ممنون شما هم خسته نباشید ینی جواب خدمو دادم:|||||