2777
2789
عنوان

میتونید درک کنید پونزده ساله پیش

103 بازدید | 10 پست

شاید یک دهم الان گوشی و اینترنت دست مردم بود

گوشیا اکثرا ساده اینستا و پیام رسانها در این حد نبود شب بیداری کمتر بود و اگر بود طرف پای گوشیش نبود

خودم الان فکرشو میکنم اگر یک هفته گوشیو ازم بگیرن حتما از افسردگی میمیرم

قبلا چطور سر میکردیم آخه......

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یادمه اون موقع ماهواره خیلی رو بورس بود

مردم همش پای ماهواره بودن

تو هر دوره ای به چیزی هست که آدما رو بخودش مشغول کنه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
کاش گوشیا هیچ وقت نمی اومد زندگیای سالمو دادیم به فضای بی درو پیکر مجازی

آره چه خیانتها که از همین گروهای خانوادگی شکل نگرفت

که اگر نبود هیچ وقت اتفاق نمیفتاد

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

یادمه اون موقع ماهواره خیلی رو بورس بودمردم همش پای ماهواره بودنتو هر دوره ای به چیزی هست که آدما رو ...

ما که ماهواره هم نداشتیم کلا پنج تا کانال😵‍💫

پرتم کردی به دوران یاهو ،اتفاقا شبا بیدار بودمو چت میکردم اگه اشتباه نکنم وایبر هم بود

😍😍

آره چه خیانتها که از همین گروهای خانوادگی شکل نگرفتکه اگر نبود هیچ وقت اتفاق نمیفتاد

ببین خیانت  و بدی همیشه بودههه

رمان های قدیمی رو بخون...اون موقع هم بوده مثل الان

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ما که ماهواره هم نداشتیم کلا پنج تا کانال😵‍💫

ما هم نداشتیم ولی با تلوزیون و کرایه فیلم و وبلاگ گردی وقت میگذروندیم😂

هرچی رو از دست آدم بگیری یه ملعبه دیگه ای پیدا می‌کنه سرگرم بشه