جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
تو هر دوره ای به چیزی هست که آدما رو بخودش مشغول کنه
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
آره چه خیانتها که از همین گروهای خانوادگی شکل نگرفتکه اگر نبود هیچ وقت اتفاق نمیفتاد
ببین خیانت و بدی همیشه بودههه
رمان های قدیمی رو بخون...اون موقع هم بوده مثل الان
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ما هم نداشتیم ولی با تلوزیون و کرایه فیلم و وبلاگ گردی وقت میگذروندیم😂
هرچی رو از دست آدم بگیری یه ملعبه دیگه ای پیدا میکنه سرگرم بشه