2777
2789
عنوان

راهی برای افزایش سرمایه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ بخام وام بگیرم باید فقط نصبش کنم وسکه جم کنم؟میدونی قسط بندیش بعد دریافت وام چقده حدوداهمراه بانک ...

اره اگه الان نصبش کنی و حسابتو افتتاح کنی و کارتت بیاد 

ب ازای هر۱۰۰هزار تومن ک تو حساب ویپادت داشته باشی روزی۱سکه بهت میده

مثلا اگه ۱۰میلیون توش بذاری روزی۱۰۰سکه فکر کنم بهت میده ک ماهانه میشه ۳هزار سکه 

بعدش خودت چک کن که واسه وام ها چقد سکه نیازته کم کمش باید ۴۰۰۰تا سکه رو داشته باشی 

من نصب کردم هنوز کارتم فعال نشده که بهت نشون بدم هنوز واماش نیومده 

ینی بعد ثبت نام باید همیشه حواسمون باشه ک کی بفروشیمش درسته؟آلان واسه شما مزایای خوبی داش یعنی ارزش ...

ثبت نامت برو کافینت انجام بده فک میکنم نتونی

بعد تو پبج که گفتم برو هر عرضی میاد میگن 

تجربه کن اینه سه چهارروز اول سود میده سهمی که مبخری بعدش ساعت۹صبح چک کن حداقل تا ۲۰ یه ا۳۰درصد

اره اگه الان نصبش کنی و حسابتو افتتاح کنی و کارتت بیاد ب ازای هر۱۰۰هزار تومن ک تو حساب ویپادت داشته ...

الان من تو همراه بانگ تجارتم سپرده گذاشتم ک تو خوده حساب فقط سود سپرده هس،این ویپاد رو الان اگ نصب کنم همین پولی ک تو حساب تجارتم دارم ب این ویپاد منتقل میشه ؟یا چجوریه

شنیدم ولی انجام ندادم چون ریسک نکردم همبن عرض اولیه ها خیلی راضی م.‌‌...

منم سه سال پیش چنباری عرض اولیه گرفتم خوب بودن منتها بورس اوضاش داغون شد گذاشتم کنار 

دوباره میخام شروع کنم منتها ایندفع خرید صندوق طلا منتها نمیدونم چجور و ازکجاشروع کنم 

الان من تو همراه بانگ تجارتم سپرده گذاشتم ک تو خوده حساب فقط سود سپرده هس،این ویپاد رو الان اگ نصب ک ...

اره میشه هرچقد خودت بخوای از همین سودی ک بهت میده میتونی واریز کنی تو حساب ویپاد بذاری بمونه وسکه هاتو بگیری و بعد وام بگیری