2777
2789
عنوان

کسی استعداد درخشان دانشگاه الزهرا قبول شده 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 31 پست
رشته ات چیه؟

حقوق 

📌اگه چیزی رو تغییر ندی، یعنی دوباره انتخابش کردی❗        میگفت: بچه‌ها هر کدوم شما در حال جنگیدن برای تغییر چیزی هستین که دوستش ندارین؛ پس یادتون نره تا آخرین لحظه باید تمام توانتون رو بذارین..... 💫🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا بیشتر تمرکزتو بذار روی آزمون وکالت بعد ارشد

آره ارشد برای امسال نخوندم سال اولم میشه 

میخوام اول آزمون وکالت شرکت کنم 

ولی خب استعداد درخشان هم درخواست دادم که از دستم نره 

اگه بدون آزمون آوردم میرم 

اگه نه بعد از آزمون وکالت کنکور شرکت میکنم 

📌اگه چیزی رو تغییر ندی، یعنی دوباره انتخابش کردی❗        میگفت: بچه‌ها هر کدوم شما در حال جنگیدن برای تغییر چیزی هستین که دوستش ندارین؛ پس یادتون نره تا آخرین لحظه باید تمام توانتون رو بذارین..... 💫🌱

آره ارشد برای امسال نخوندم سال اولم میشه میخوام اول آزمون وکالت شرکت کنم ولی خب استعداد درخشان هم در ...

موفق باشی هر جا هستی

حقوق اگه باهوش باشی خیلی خوب میتونی کسب درامد کنی

کلا بیشتر تمرکزتو بذار روی آزمون وکالت بعد ارشد

دانشگاه خودمون قبولم میکنن بدون آزمون 

ولی دیگه نمیخوام اونجا بخونم 

میخوام یه دانشگاه تو تهران باشه حداقل 

موفق باشی هر جا هستیحقوق اگه باهوش باشی خیلی خوب میتونی کسب درامد کنی

ممنونم عزیزم سلامت باشین 😘

توکل به خدا 

دانشگاه خودمون قبولم میکنن بدون آزمون ولی دیگه نمیخوام اونجا بخونم میخوام یه دانشگاه تو تهران باشه ...

بیشتر ببین کدوم دانشگاه امار قبولیش توی آزمون بالاتره

دانشگاه های تهران فقط برندن الکی

فک نکن خبر خاصیه استادا همه پیر و فرسوده ان

بیشتر ببین کدوم دانشگاه امار قبولیش توی آزمون بالاترهدانشگاه های تهران فقط برندن الکیفک نکن خبر خاصی ...

عه واقعا ؟🥲

راسته میگن ارشد فقط پرستیژ داره و به لحاظ علمی به درد نمیخوره ؟ 

بیشتر ببین کدوم دانشگاه امار قبولیش توی آزمون بالاترهدانشگاه های تهران فقط برندن الکیفک نکن خبر خاصی ...

آمار قبولی تو چی ؟

عه واقعا ؟🥲راسته میگن ارشد فقط پرستیژ داره و به لحاظ علمی به درد نمیخوره ؟

ببین ارشد به درد کسی میخوره که میخواد دکترا بخونه

یجورایی مقدمه دکتراست

مثل فوق دیپلم که مقدمه کارشناسیه

یعنی به تنهایی نصفه اس انگار

ولی نه اینکه به درد نخوره

مگه میشه بالاخره به علمت اضافه میکنه

ببین ارشد به درد کسی میخوره که میخواد دکترا بخونهیجورایی مقدمه دکتراستمثل فوق دیپلم که مقدمه کارشناس ...

منم خیلی دوست دارم تو رشته ام پیشرفت کنم 

ولی دیدین جو جامعه الان همش میگه فقط پول مهمه و برو فقط پول دربیار و فلان 

البته درسته که در کنارش حتما باید مهارت های عملی رو تقویت کرد

توی آزمون حالا یا وکالت سردفتری اینها ببین چه دانشگاهه بالاترین آمارو داشته

درسته ممنونم عزیزم 😘