2777
2789

تو فامیل دوتا خواهرداریم اولی تا بچگی خوشگل بود بعد از بلوع بینیش یکم بزرگ شد و فکش هم یکم کج شد بهم ریخت... قیافش بازم بد نیست مخصوصا دماعش و عمل کرد... بعد هوششم بد نبود ولی دیگه زیاد تو خانواده و اینا مورد توجه نبود ... یا تو مدرسه  مثلا یکم مظلوم شده بود دوستای زیادی نداشت و اخرشم رفتم رشته گرافیک .ولی دختر باهوشی بود ولی خیلی حساس شده بود و مطلوم.. بچگیش خیلی شیرین زبون بود.. جرات نداشت فکش و عمل کنه

خواهرش نقطه مقابل اونه چشماش سبزه و قدش ۱۷۵... و خیلی خوشگله  اعتماد به نفسش فوق العادست همه جامورد توجه هست ... تو مدرسه همیشه بچه هادورش جمع میشدن میخواستن باهاش دوست بشن و خلاصه همه جا الانم پزشکی قبول شده به نطرم این اعتماد به تفس خیلی تو موفقیتاش تاثیر گذاشته.. اصلا حرف و نطر بقبه مهم نیست چون خیلی به خوشگلیش مطمینه .. با اینکه خواهرشم به اندازه این باهوش بوده ...

یا دوست خودم هم خیلی خوشگل بود تو دانشکاه خیلی مورد توجه بود هررور چندتا پیشنهاد از مسرای خیلی خوب دانشگاه داشت... ولی مثلا دوست دیگم که تو اطاق بود خیلیم کدبانو و همه چی تموم بود هیج پیشنهادی نداشت تو محیط کارو همه جا این دوستم مورد توجه هست.. اون دوست دیگم کارمند هست تو دانشگاه بعد خیلی سادست و عدر میخوام شاید کمی زشت اصلا پسرخالم دیده بود میگفت ایشون خونه و ماشین به نامم بزنه هم نمیگیرمش 

شما هم از تجربه هاتون بگید

راستش این دوست خوشگلم خودمم کیف میکنم باهاش درارتباطم خوشگلی تو طرف مقابل خیلی تاثیر میذاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از دوستم خوشگل ترم...ولی اون بخاطر رفتار سبک و بی پرواش،پیشنهاد داشت.من حجاب داشتم و کسی جرات نمیکرد پیشنهاد بده. اینم درنظر بگیرید

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اتفاقا ربطی به رشته نداره زیبایی و اینا اون دختره اول خل بوده ک رفته رشته گرافیک

نه دختر اولی اون قدر اعتماد به نفسش و اینا کم شده بود رو درسش و جنبه های دیگه زندگیشم تاثیر گذاشته بود 

این دختر دومیم کم اشتباه نداره ولی بقیه رو ادم حساب نمیکنه و خیلی به خودش مطمینع ولی اون اولی با کوچکترین انتقادی خودش و میباخت

چرا خل؟؟؟؟؟؟؟؟؟رفتارای سمیییی ایرانیا...خب علاقه داشته..حتما همه باید دکترشن؟

😑😑😑😑😑حالت خوبه؟

چه ربطی داشت

داره میگ زیبایی خیلی تاثیر داره منم گفتم هیچ ربطی نداره

اوکی نیستی فکنم

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

به پسرخالت بگو تو رو خدا اگه خونه و ماشین به نامت زد قبولش کن😂🤣

عزیزم همین آدمای به قول شما زشت هم برای خودشون معیار دارن و شاید بر اساس معیارای دوستت پسر خالت هم کلا مردود باشه.

حالا میدونم اصل حرفت چیز دیگه‌ای بود. موافق هم هستم باهات.

ولی خیال نکن حالا طرف چون زیبایی نداره چشمش دنبال هرکی از راه رسید میره. اونم به هر قیمتی.

نه اتفاقا اونایی که خوشگلن توی توهمن، فک می کنن ادما باید براش خم‌ و راست بشن. خودشونو برتر یدونن این اعتماد به نفس نیست. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.