تو فامیل دوتا خواهرداریم اولی تا بچگی خوشگل بود بعد از بلوع بینیش یکم بزرگ شد و فکش هم یکم کج شد بهم ریخت... قیافش بازم بد نیست مخصوصا دماعش و عمل کرد... بعد هوششم بد نبود ولی دیگه زیاد تو خانواده و اینا مورد توجه نبود ... یا تو مدرسه مثلا یکم مظلوم شده بود دوستای زیادی نداشت و اخرشم رفتم رشته گرافیک .ولی دختر باهوشی بود ولی خیلی حساس شده بود و مطلوم.. بچگیش خیلی شیرین زبون بود.. جرات نداشت فکش و عمل کنه
خواهرش نقطه مقابل اونه چشماش سبزه و قدش ۱۷۵... و خیلی خوشگله اعتماد به نفسش فوق العادست همه جامورد توجه هست ... تو مدرسه همیشه بچه هادورش جمع میشدن میخواستن باهاش دوست بشن و خلاصه همه جا الانم پزشکی قبول شده به نطرم این اعتماد به تفس خیلی تو موفقیتاش تاثیر گذاشته.. اصلا حرف و نطر بقبه مهم نیست چون خیلی به خوشگلیش مطمینه .. با اینکه خواهرشم به اندازه این باهوش بوده ...
یا دوست خودم هم خیلی خوشگل بود تو دانشکاه خیلی مورد توجه بود هررور چندتا پیشنهاد از مسرای خیلی خوب دانشگاه داشت... ولی مثلا دوست دیگم که تو اطاق بود خیلیم کدبانو و همه چی تموم بود هیج پیشنهادی نداشت تو محیط کارو همه جا این دوستم مورد توجه هست.. اون دوست دیگم کارمند هست تو دانشگاه بعد خیلی سادست و عدر میخوام شاید کمی زشت اصلا پسرخالم دیده بود میگفت ایشون خونه و ماشین به نامم بزنه هم نمیگیرمش
شما هم از تجربه هاتون بگید
راستش این دوست خوشگلم خودمم کیف میکنم باهاش درارتباطم خوشگلی تو طرف مقابل خیلی تاثیر میذاره