2777
2789
شما باکسی هم اشنا بشی همون اول بهش علاقه نداری یه کششی به وجود میاد بعد علاقه و عشقتو ازدواجم همینه ...

دقیقا 

حتما نباید عاشقش بشی،همین که یکم به دلت هم بشینه کافیه اما اینکه بعضیا میگن پسره خوبه ازدواج کن کم کم علاقه به وجود میاد اما تو حالت از طرف به هم میخوره این ازدواج اشتباه محضه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال اینه اخلاق نداره چون اخلاق هم خیلی مهمه

ببین اوایل اخلاقش خوب بود خیلی خوب ولی خب بعدش یه جوری میتونم بگم ورشکست شد بهم ریخت خودش اعصابش حتی مامانم که سنتی هست بهم گفت جدا شو گفتم مامان خاطره دارم،  بچه خواهرش اینجا بود گفت زندایی جدا شو چه جور تحمل میکنی گفتم روا نیست تو این موقعیت ولش کنم،  کاری هم از دستم بر نمیاد انجام بدم فقط اب میشم سایزم شده 36 بسکه غصه میخورم

من حاضرم با کسی ازدواج کنم که بهام محترمانه رفتار میکنه حق و حقوقم رو رعایت میکنه پختس و مستقل و عا ...

مشکل اینه شما فکر کردید من میگم فقط عاشق ظاهر طرف بشید درحالی که منظور من تمام جنبه های طرف از جمله اخلاق هم بود

تمام جملات انگیزشیت از روی هیجان ازدواج و جوگیری بود😬😬حالا یه ده سالی زندگی کن دوتا بچه بیار بعد م ...

شما هم وقتی خدایی نکرده رفتی با یه پسر به زور خانواده ازدواج کردی که حسابی پولداره و جایگاه اجتماعی خوبی داره اما کم کم با بی محبتی هایی که بهت کرد و گرفتت به کتک و حالت ازش بهم خورد اونوقت نظر بده

ببین اوایل اخلاقش خوب بود خیلی خوب ولی خب بعدش یه جوری میتونم بگم ورشکست شد بهم ریخت خودش اعصابش حتی ...

خب این دیگه تقصیر اون بنده خدا نیس.هرکی باشه ورشکسته بشه داغون میشه داغون... 

الان من نفهمیدم این روزا وقتی دختری با پسری آشنا میشه و در آستانه تصمیم گیری برای ازدواج هستن... یعنی چطوری آشنا شدن 

با همدیگه بیرون بودن حرف زدن خونه یا خدایی نکرده جای بودن ... همدیگه رو ل م س  کردن؟

الان من نفهمیدم این روزا وقتی دختری با پسری آشنا میشه و در آستانه تصمیم گیری برای ازدواج هستن... یعن ...

نه😐این چه طرز فکریه😐

خودم باهاش تو دانشگاه آشنا شدم و از اونجایی که کلا به دخترا محل نمیداد نمیشد نزدیکش شد و من از راه پروژه درسی نزدیکش شدم و نهایتا خودم پیشنهاد دادم.درضمن هنوز همدیگه رو حتی لمس هم نکردیم 

نیازی نیست حتما خونه هم رفته باشن یا همو دستمالی بکنن😐😑

شما هم وقتی خدایی نکرده رفتی با یه پسر به زور خانواده ازدواج کردی که حسابی پولداره و جایگاه اجتماعی ...

الان شما تو این موقعیت بودی؟؟ نه!!! یه دختری که داره کم کم مقدمات ازدواج میچینه وهنوز وارد دنیای متاهلی نشده وخبرنداره زندگی چقدر بالا پایینه خیلی زوده بخوای بامنی که ده ساله ازدواج کردم و مادر دوتا بچم کل بندازی

من بااین قدر تجربم هنوز تو این سایت کسیو نصیحت نکردم بچه جان

نه😐این چه طرز فکریه😐خودم باهاش تو دانشگاه آشنا شدم و از اونجایی که کلا به دخترا محل نمیداد نمیشد ن ...

خب خداروشکر.... آخه من چیزای که تو جامعه دیدم ... دختر پسرای که تو پارک ها و کافی شاپ ها ....میبینم طرز فکرم عوض شده