راستش من خودم پسر مورد علاقمو پیدا کردم و واقعا دوسش دارم و قراره ازدواج کنیم و من هم به خاطر خوشگل بودن و جذابیت چهرش عاشقش شدم هم به خاطر رفتارش و شعور و ادبش
اما بین دخترایی که اطرافم میبینم خیلیارو میبینم که از شوهرشون مینالند حتی تو همین نی نی سایت هم همچین کسایی رو دیدم.چون شوهرشون رو از همون اول دوست نداشتند و با خودشون گفتن حالا ازدواج میکنیم کم کم عاشقش میشم یا با پسره فقط به خاطر پول ازدواج کردن یا اینکه به زور خانواده با کسی که دوسش نداشتن ازدواج کردن و الان اصلا رابطه خوبی باهاش ندارن،هر روز دعوا دارن،شوهره هر روز کتکشون میزنه،پولشون نمیده،بهشون محبت نمیکنه حتی یکی تو همین نی نی سایت که خانوادش به زور تو 14 سالگی شوهرش داده بودند به علت شرایط مالی،دختره الان 23 سالشه دو تا بچه هم داره اما شوهره به شدت اذیتش میکنه و دختره اصلا این مرد رو دوست نداشته.
به طوری که خودش میگه هروقت میاد باهام نزدیکی کنه و رابطه برقرار کنه من حالم میخواد بهم بخوره و حتی میگه حس میکنم یه سگ کثیف داره بهم تجاوز میکنه.هر روز هم کتک میخوره و زندگیش مثل جهنمه.
دخترا،من با توجه به چیزا و تجربه هایی که از صحبتای بعضی زجر دیده ها تو نی نی سایت و اطراف خودم دیدم مثل یه خواهر التماستون میکنم با کسی که دوستش ندارید اصلا ازدواج نکنید،به خاطر پول هم به هیچ عنوان ازدواج نکنید و اگه خانواده به زور میخوان شمارو به ازدواج با مردی که دوسش ندارید دربیارن فرار کنید یا حتی خودتونو بکشید اما با اون فرد ازدواج نکنید که وقتی ازدواج کردید لحاظه به لحاظه ی زندگیتون جهنم میشه🙏دلم خونه از بدبختی ها و رنج هایی که این دخترا کشیدن شنیدم😭