2777
2789
عنوان

مشکل کند بودننم تو انجام کارها

178 بازدید | 30 پست

سلام به همه خوبین من یه مشکلی که دارم اینکه تو انجام کارها خیلی کندم یعنی خیلی لفت میدم تا تموم بشه علی الخصوص توظرف شستنام ولی مامان و ابجیم سرعت عمل شون تنده و من فقط اینجوریم بعد امشب فهمبدم مامانم میخواد هفته بعد خاله ام و یه زن داییمو دعوت کنه واسه دیدن پسر دوم ابجیم ولی روزش معلوم نیست بعد من ظرفارو شستم و رفتم حیاط و اومدم دیدم مامانم سینکو شسته و تمیز کرده گفت ببین سربع تموم شد تو لفتش میدی خسته میشی گفتم چیکار کنم مدلم اینجوریه یعنی اینو با لحن عصبی گفتم میخواستم ببینم کسی هست مسکل منو داشته باشه؟؟؟

من کلا دستم خیلی کنده سرعتمم پایینه و چون اروممم اینجوریم ولی عصبی هم هستم بعد من جدیدا وسط کمرم درد میگیره و میدونم به خاطر همین کند بودنمه 

اصولا این عادته منم خیلی آروم انجام میدم کلا غذا خوردن و ظرف شستن و همه چی

سلام عزیزم منم تو کارها اینجوریم ولی مامانم میگه چون طولش میدی خسته میشی خودش دستش تنده توقع داره مننم مثل خودش باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبلا چون خیلی کار نمیکردم اینجوری بود واسه اینکه مبتدی بودم ولی اینکه میگی کلهم اینجوری بنظرم اهنگ شاد بزار سعی کن با اون ریتم تندش کارارو پیش ببری من همیشه همین کارو میکنم تو خونه همه ام از دستم عاصی ان 

معمولنم وقتایی کار میکنم که بقیه خونه نیستن 😂🤣[ چون معمولا گیر میدن که چرا صدات کردیم نشنیدی و فلان]

و اینکه یجوری با خودت رقابت کن مثلا بگو اینسری تو این تایم مثلا اینکارو کردم سری بعدی یه ربع زودتر همونکارو بکن و الا اخر شاید اینجوری جواب بده...

یاد زن داداشم افتادم جارو کشیدن خونش از صبح تا شب طول میکشه😖 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
منم مثل توام ولی کارمو تمیز و بدون اشکال انجام میدم خیلیا میگن کندی ولی برام مهم نیست مدلمه دیگ😂

سلام عزیزم منم ظرفارو تمیز میشورم ولی مثل ماماننم دستم تند ننیست 

سلام عزیزم منم تو کارها اینجوریم ولی مامانم میگه چون طولش میدی خسته میشی خودش دستش تنده توقع داره من ...

مامان منم دسش تنده و خانواده شوهرم ولی خاله هام و اطرافم خیلیا مث منن این عادته و هرکی ی جوره واقعا دست خود آدم نیس من اگه بخام تند تند انجام بدم یا ی چیزی میشکنم یا بدتر کثیف کاری میشه 

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند