2777
2789

جوری که بعدش ورق برگرده؟منظورم آخرشه ها 

بعدش درست شده اون موضوع؟

توروخدا فقط کسایی که دیدن همچین چیزیو بگن بدتر از ناامیدی نگید که حالم خراب تر میشه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

تیر ماه امسال تو مسیر طلاق گرفتن بودیم 

ولی یهو ورق برگشت و ادامه دادیم...

بارها این اتفاق تو این یکسال و نیم زندگی مشترک و حتی دوران نامزدی و عقد هم افتاد ، هربار میخواستیم جدا شیم ولی بهمدیگه برمیگشتیم 

نمیدونم حکمتش چیه!

ولی خیلی مشکلات داریم هنوزم...

امیدوارم خیر باشه آخرش   

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

تیر ماه امسال تو مسیر طلاق گرفتن بودیم ولی یهو ورق برگشت و ادامه دادیم...بارها این اتفاق تو این یکس ...

به ۲۴ ساعت نکشید که این کامنت رو گذاشتم

بعدش دعوا شد و من برگشتم خونه مامانم 

و بازم قصدم طلاقه 

🙂💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ۲۴ ساعت نکشید که این کامنت رو گذاشتمبعدش دعوا شد و من برگشتم خونه مامانم و بازم قصدم طلاقه 🙂💔

راست میگی الان؟😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راست میگی الان؟😐

بقرآن قسم💔

دیروز با هزار امید و شوق و ذوق با همسرم خیابون بودیم براش کادو روز مرد خریدم

(با خانوادش یه ساختمون زندگی میکنیم) 

پدرشوهرم گوش شوهرمو با حرف پر کرد اومد بالا دعوا راه انداخت شوهرم تا نفس داشتم کتکم زد ، خیلی بدجور ...

جمع کردم اومدم خونه مامانم 😔

و اینبار واقعا قصدم طلاقه دیگه نمیتونم تحمل کنم 

اینهمه درد و رنج تو این سن خیلی زیاد بود برام🙂💔 به هر بدبختی بود داشتم زندگیم رو حفظ میکردم پدرش خرابش کرد دیگه توان صبر و تحمل ندارم  

بقرآن قسم💔دیروز با هزار امید و شوق و ذوق با همسرم خیابون بودیم براش کادو روز مرد خریدم(با خانوادش ی ...

ای وای چ پدری دارهههه

خیلی ناراحت شدم بخدا عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حلالش نمیکنم امیدوارم تاوان خراب کردن زندگی پسرشو بدهدورت بگردم ببخش ناراحتت کردم

میده عزیزدلم مطمئن باش بدون جواب نمی مونه کارش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به ۲۴ ساعت نکشید که این کامنت رو گذاشتمبعدش دعوا شد و من برگشتم خونه مامانم و بازم قصدم طلاقه 🙂💔

متاسفم که شرایط داره بهتون سخت می گذره

امیدوارم هرطورکه به نفع شماست پیش بره 

ولی ازحرفاتون حس کردم هنوزهمسرتون رودوست دارید ؟

هیچ جوره اصلاح نمی شه شرایط ؟

🙂🤍🌱

ببخشیدمیپرسم عزیزم بچه نداری؟؟

منم 11سال ازدواج کردم وهمش سرخونوادم باهم دعواداریم دیگ کشش ندارم ازدستش..یه حرفایی میزنه یه توقعاتی داره ک مخم سوت میکشه..خونواده خودشم شناختنش چجور ادمیه..باخونوادشم همینجوریه 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
متاسفم که شرایط داره بهتون سخت می گذرهامیدوارم هرطورکه به نفع شماست پیش بره ولی ازحرفاتون حس کردم هن ...

ممنون از همدردیتون عزیزدلم🤍

دوستداشتنی که بگیره کتک بزنه چه فایده!  دیشب علنا داشت خفه میکرد منو ، امنیت جانی ندارم دیگه 

فوق العاده دهن بینه و حرف پدرمادرش که دخالت میکنن رو گوش میده ، تو اون خونه و ساختمون آرامش نداشتم 

یکسال و نیم‌زندگی مشترک و قبلش هم یکسال نامزدی و یکسال عقد شرایط همین بوده ، کلی دردسر و دعوا داشتیم حقیقتا دیگه توان و تحمل ندارم که بمونم و صبر کنم

تا وقتی پدرمادرش زنده ان شرایط همینه، اینم اضافه کنم که ۳۶ سالشه بچه نیست واقعا ! دیگه کی قراره یاد بگیره حریم خصوصی و خونه زندگی مشترک چه شکلیه 

واقعا نمیتونم برگردم اونجا😔 امیدوارم بتونم از پس این مسیر سخت تو این سن بر بیام

نمیدونم... شایدم من کم تحمل بودم 💔🙂 

ببخشیدمیپرسم عزیزم بچه نداری؟؟منم 11سال ازدواج کردم وهمش سرخونوادم باهم دعواداریم دیگ کشش ندارم ازدس ...

نه دورت بگردم ندارم

یکسال و نیم زیر یه سقف بودیم که دیشب به لطف پدرش زندگیمون از هم پاشید

متاسفم بابت این شرایط... تاپیکت رو خوندم عزیزم

راستش خانواده شوهرم (پدرمادرش) مسن هستن  خیلی دخالت میکنن خیلی گوش شوهرمو پر میکنن. فرض کن دیروز ما از خیابون برگشتیم خوش و خرم !!! رفت طبقه پایین پیش اونا برگشت بالا دعوا راه انداخت باباش اومد بالا وایساد فحش دادن و اونم منو گرفت کتک زدن و خفه کردن ....

حالا سر چی؟  سر اینکه چند روز پیش اومده بوده طبقه بالا تلفن زده زنگ درو زده من خواب بودم جواب ندادم ! 

این یکبار دوبار دعوا نیست ، ما قبلا هم خیلی چالش ها داشتیم 

واقعا دیگه کشش ندارم ساعت ۱۱ شب خانوادم اومدن دنبالم از هفته بعد میخوام برم دنبال کارای طلاق ، ما حتی اوایل زندگیمون هم مشاوره رفتیم گفت طلاق برای شما بهتره 

علاوه بر ساختمون مشترک با خانوادش و دخالت و این مسائل،  مشکلات دیگه هم داریم 

دیگه کم آوردم حقیقتا