2777
2789
عنوان

گریم گرفتهه از دست خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست

عزیزم تو الان بیست سالته. بچه نیستی یکم قوی باش... یعنی چی چند باری اقدام کردم به خ ک ؟؟ نزن این حرفو. 

رو اعتماد به نفس خودت کار کن. خودتو کوچیک نکن‌.

در مورد خونوادت اونا یکم حساس شدن. تو هم کاری نکن ک اونا حساس تر بشن. جلوشون برو خواهرتو بوس کن واسش کادو بخر. تو خونه کاری نداری پاشو کمک مامانت. اینجوری کم کم حساسیتشون کمتر میشه. جلوشون یه مدت زیاد گوشی دست نگیر. تو اتاقت میری کتاب دستت بگیر وقتایی ک نیستن برو سراغ گوشی. 

یه مدت تحمل کن تا ان شاءالله کنکور قبول بشی بری.

بعدم بشین منطقی با پدر مادرت حرف بزن. بگو مامان من بچه نیستم که شما منو کتک میزنی. 

خواهرتم هر چی کفرتو به قول معروف درآورد و خستت کرد تو واکنش نشون نده. بزار خود مامانت آرومش کنه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو الان بیست سالته. بچه نیستی یکم قوی باش... یعنی چی چند باری اقدام کردم به خ ک ؟؟ نزن این حرف ...

هعیی مرسی ک بهم دلگرمی دادی باشه انجام میدم😭

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..🥹🎀

عزیزم یه کتابخونه نزدیک خونتون پیدا کن بعد مدرسه برو اونجابا زبون خوش مادرتو راضی کن که اونجا به ن ...

نمیزارن برم 😔

توهم مث من بودی؟ب مشاورم پیام دادم گفتم نگه بهشون خدا کنه جوری نگه ک بفهمن وگرنه بیچاره میشم

من گوشیم رو چک میکردن نمیتونستم بگم

به مشاورمم نگفتم 

اصلا تو اتاقم بیرون نمیومدم. در قفل بود کلا.فقط از مدرسه که میومدم یه چیزی یواشکی برمی‌داشتم که از گشنگی نمیرم ولی یه بار که خیلیییی عصبانی بودم به مامان و بابام گفتم .انقدر داد میزدم که نگو. کار به بیمارستان کشید.از اون موقع بهتر شد.الان چند ماهه دارم میفهمم اون زندگی نبوده😅

اگ قبول نشم بیچارم میکنن😭پشت کنکورم همش بهم متلک میزنن میگن ما نمیدونیم تو اتاق چ غلطی میکنیی دلم خ ...

فک کنم تنها راهش خونه جدا و مستقل شدنه 😅

سعی خودتو بکن .به خدا توکل کن .به مشاورت هم بگو .قبول شدی ،شدی.نشدی هم به درک .مهم نباشه واسط .یکم تحمل کن .مگه اونایی که که قبول شدن تو این کشور چه غلطی کردن .اینجا هیچی به هیچیه .

من گوشیم رو چک میکردن نمیتونستم بگمبه مشاورمم نگفتم اصلا تو اتاقم بیرون نمیومدم. در قفل بود کلا.فقط ...

گوشی منو چک نمیکنن ولی تو اتاق حبسم نمیرم بیرون ک دعوا نشه😭

فک کنم تنها راهش خونه جدا و مستقل شدنه 😅سعی خودتو بکن .به خدا توکل کن .به مشاورت هم بگو .قبول شدی ، ...

ارهه ولی خودم ارزومه معلم شدن 😔 نمیتونم درس بخونم تو این شرایط

اگ قبول نشم بیچارم میکنن😭پشت کنکورم همش بهم متلک میزنن میگن ما نمیدونیم تو اتاق چ غلطی میکنیی دلم خ ...

عزیزم می خوای من به عنوان مشاور با پدر یا مادرت صحبت کنم؟

منم عزیزم پشت کنکوری تجربی بودم و الان دانشجو پزشکی

یه جورایی غیرمستقیم باهاشون صحبت می کنم

عزیزم می خوای من به عنوان مشاور با پدر یا مادرت صحبت کنم؟منم عزیزم پشت کنکوری تجربی بودم و الان دانش ...

ای خدا شما چه مهربونی خدا حافظت کنه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم می خوای من به عنوان مشاور با پدر یا مادرت صحبت کنم؟منم عزیزم پشت کنکوری تجربی بودم و الان دانش ...

خیلی ممنونم بابت لطفتون مهربونم 

ولی خب شمارو نمیشناسن شک میکنن ب مشاورم گفتم خودش احتمالا صحبت کنه