2777
2789

ی بار تقلب کردم، برگه نوشته بودم بردم سر جلسه گذاشتم زیر پام، وسط جلسه رفتم از استاد سوال بپرسم یادم رفت برگه های زیر پامه، سوال پرسیدم برگشتم دیدم ی عالمه برگه روی صندلی هست تازه یادم اومد عههه تقلبام هستن 

مراقب جلسه (ک ی استاد دیگه بود) هیچچچی نگفت اما کاملا کنار صندلی من وایساد، ینی که متوجه شدم تقلب کردی

سر ی جلسه دیگه، ی استاد احمق داشتیم، تقلب نکرده بود کسی، امتحان تموم شد برگه هامون رو دادیم، ی برگه سفید دست یکی از بچه ها بود و دور هم وایساده بودیم داشتیم در مورد سنتحان صحبت میکردیم، استاد اومد برگه رو کشید گفت این تقلبه، دیدی برگه سفیده ضایع شد منتهی زد کول بازی که دیدم تقلب کردید و.... 

انقدددر کوووولی بازی در آورد، از چندتا بچه ها دوباره امتحان گرفت 

خیلی استاد احمق و چندشی بود واقعا 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😃😃😃نه اصلا اینطور نیست عزیزم درس آسونه اونا فقط نمیخونن بعضی از درسا اصلا به درد نمیخوره حتی تو د ...

بالاخره باید تفاوتی باشه بین کسی که تلاش میکنه و کسی که تنبله😃

شما با این ظلم میکنی به زرنگا،اخر اونارم تنبل میکنی چون میگن فوقش تقلب میکنم معلممون که مشکلی نداره

اونوقت کلی بیسواد و فاقد شعور میوفتن تو جامعه☺️😊

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

]معلم بودم ،چند ساله مدیرم

از معلم ها برای زایمان میخواستم بپرسم

چند روز مرخصی بعد از زایمان میدن ؟

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
از معلم ها برای زایمان میخواستم بپرسم چند روز مرخصی بعد از زایمان میدن ؟

اگه رسمی قطعی هستی ۹ماه بیمه تامین اجتماعی  داشته باشب حقوق کامل

ولی پیمانی و قردادی حقوق نصف میشه و۹ماه مرخصی

اگه رسمی قطعی هستی ۹ماه بیمه تامین اجتماعی داشته باشب حقوق کاملولی پیمانی و قردادی حقوق نصف میشه و۹ ...

نه قانونیه چندسال هم سابقه کار داره الان معاون مدرسه بوده

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
گلم باید ببینی قطعی رسمی شده یا پیمانی یا قرار دادیه

رسمیه 

بارم ممنون