2777
2789

زایمان کردددددد

سه چهارتا اورد

اخریشم دیشب ساعت سه و ده دقیقه صبح بعداز کلی ناله بلاخره صدای بچش شنیدیم

عینننهووو مادرشون سر و صدا گرنننن و غرغرو😂😂😂😂 دریغ از ی ذره شباهت به باباشون دُم کلفت

این اواخرم مامانشون با باباشون دعوا میگرفت به علت درد داشتن هی میزدش دُم کلفت ام بنده خدا سرشو انداخته بود پایین هیچی به مامانشون نمیگفت😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂

وااااای الان سه تاییییی بچه های تازه متولد شده گروه سرود تشکیل دادن میووووو میووووو کل محله رو سرشون گذاشتن😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

ننه 

ننه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
مبارکهحالا این همه کتک خورد روز پدر براش چی خریدن

هیچی خواهر دریغ از ی جوراب بنده خدا اصلا این طرف نمیاد بعدا میگن چرا گربه های نر بی وفان بابا زنش اینو زد بنده خدارو طرد کرد😂😂😂😂😂😂

هیچی خواهر دریغ از ی جوراب بنده خدا اصلا این طرف نمیاد بعدا میگن چرا گربه های نر بی وفان بابا زنش ای ...

امان از بی وفایی اولاد 😹😹

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
قدمهای نو رسیده مبارککک😇بچه گربه های ما دقیقا شبیه باباشونن😃

مرسیییییییییییی

ی گربه سیاه ام هست تماما فضول

هی تو کار این زن و شوهر دخالت میکنن

من نمیفهمم این وسط چه افکار شومی داره😂😂😂😂

😂😂😂😂

دلم برا ماده جماعت میسوزه چه حیوون چه آدم همیشه درد میکشن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
امان از بی وفایی اولاد 😹😹

اخخخخخ بسوزه پدر پدرسوختگی😂😂😂😂😂😂😂😂

دلم برا ماده جماعت میسوزه چه حیوون چه آدم همیشه درد میکشن

همیشه هم درد میکشیم هم شوهرمون میزنیم😂😂😂😂😂😂

مرسییییییییییییی گربه سیاه ام هست تماما فضولهی تو کار این زن و شوهر دخالت میکننمن نمیفهمم این وسط چه ...

این نامرده میخواد بینشون جدایی بندازه😑

❣️مجنون اگر شکست،لیلی بهانه بود...دنیا از اولش دیوانه خانه بود...