2777
2789
عنوان

بعد عروسیتون چقدر چاق شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 190 پست
نمی‌خوام دخالت کنم گلی ولی شام وعده مهمیه ، ما ایرانی ها بد شام میخوریم!باید صبحانه مفصل و زود خورد ...

نمیتونم همین الان شام نخوردم مامانم اینقد غر زده ک نگو

خدا شاهده رفته گشته از مصرات نخوردن شام پیدا کرده اومده برام گذاشته😐

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا وزن اضافه نکردم ، فقط موقع بارداری چاق شدم که موقع شیردهی بدتر از قبل  لاغر شدم ،،،الان بعد از بیست سال از ازدواجم ، با قد ۱۶۳ ، ۵۶ کیلو هستم‌ ، ژن چاقی ندارم 

😂😂چند سالته؟قشنگ مشخصه تو دوران نامزدی به سر میبری😂😂خدا کنه منم زود برم دانشگاه ازدواج کنم نومزا ...

سنم تو امضام هس😂

اره لامصب خیلی خوبه🥲😂

انشاالله 

چمیدونم شنیدم برا فعال شدن و تغییرات هورمون ج هست

چه ربطی اخه داره اتفاقا فعال شدن هورمون های جنسی به تناسب اندام کمک میکنه نه چاق شدن خود رابطه جنسی هم باعث کالری سوزیه 

تو خارج دخترا همه از ۱۵ سالگی رابطه کامل دارن ولی انداماشون میبینید ماهه

یاهمین ایران خیلیا تو مجردی با دوست پسر رابطه دارن که اندامشون تغییری نکرده

فقط اون تغییر سبک تغذیه هست که چاقی میاره

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
چه ربطی اخه داره اتفاقا فعال شدن هورمون های جنسی به تناسب اندام کمک میکنه نه چاق شدن خود رابطه جنسی ...

راست میگید دقت نکرده بودم🤔

وای گفته تاثیر نداره کهههه

کی گفته دقیقا!؟

تاثیرات هورمونیه،باعث چاقی،و....خیلی چیزا میشه مثلا چهار خانومانه تر میشه و....

من که همون صبحش کمی چهرم تغییر کرده بود انگار همه تعجب کردن😂

ببین میگم میشه اما زیادیش البته که مشخصه بین تازه عروس دومادا،چه اتفاقی میوفته😂💔

یه تازه عروسم،که از مشکلاتش میگه و منتظر کمک شما مهربوناس🥹💕

کی گفته دقیقا!؟تاثیرات هورمونیه،باعث چاقی،و....خیلی چیزا میشه مثلا چهار خانومانه تر میشه و....من که ...

همه کامنتا گفتن

یه سوال ازدواج تأثیر مستقیمی تو چاق شدن داره ؟

اره چون فکرت احساس میشه ی نفر خیالت راحت میشه ...ارامشی ک ازش میگیری خودش باعث چاقی میشه ...

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔