2777
2789
عنوان

گم کردن انگشتر

159 بازدید | 16 پست

امروز روز پدر بود رفتم برای بابام کادو بخرم انگشترم اذیتم می کرد توجیبم گذاشتم یکدفعه بعد خرید متوجه شدم نیست داشتم دنبالش می گشتم یک عابر بهم گفت یک زن وشوهر جلوی مغازه پیدا کردن سوار ۴۰۵ شون شدن رفتن هرچی گشتم دیگه ۴۰۵ اون اطراف ندیدم حالا می خام برم پشت در مغازه ها اگهی بزنم می گید پیدا می شه؟احتمال چقدر می دین طرف آگهی ببینه انگشترم برگردونه خیلی ناراحتم انگشترم ۵ گرم بود معادل ۲۵ میلیون پول  

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتم مغازه های اطراف اگهی زدم همه بهم می خندیدن که می دونی این جا کجاست ؟

آخه اون جایی که انگشتر گم کردم یک منطقه ضعیف توپایین شهرهست 

منم توی دلم گفتم می دونم کجاست اما توکلم به خداست این جا هم هنوز آدم خوب پیدا می شه 

از خدا خواستم خودش انگشترم بهم برگردونه      

انگشتر من بین ۶نفر گم شد همشون فامیلم بودن چی فکر کردی مردم بی ذات شدن انگشتر منم الان بود ۱۸پولش ب ...

😔😔😔😔

خواستم دل بابام شاد کنم و به مامانم خوشحال کنم 😔

فدای سرت

ناراحتی داره، نمیگم نداره، ولی فدای سرت

هی با خودت تکرار کن، هزار دفعه تکرار کن فدای سرم، من نمیخواستم این اتفاق بیوفته ولی افتاد(واقعا ۱٠٠٠ دفعه تکرار کن) 

بعدم برو ایده بعدیو اجرا کن، یه کیکی، گلی، شیرینی ای بگیر اینجوری هم مطمئنم پدر و مادرت کلی خوشحال میشن، ارزش اون هدیه مهم نیست، مهم اینه که تو دخترشونی و به فکر اونایی که رفتی هزینه کردی✨