2777
2789

دوستان زائر سرا تمیز و نزدیک حرم جایی بوده رفته باشین یا هتل آپارتمان قیمت مناسب و تمیززز لطفا کسایی که هتل درویشی رفتن نیان اطلاع بدن من دنبال جای گرون نیستم 

هتل هانی پارس با غذا سلف سرویس یک و دویست سه دقیقه با باب الجواد فاصله داره

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتی حرم دخترم رو دعا کن لطفا

اگه لایق باشم چشم حتما ان شالله به حق مولود امروز مولا امیرالمؤمنین به حق امام رضا هر حاجتی داری بر آورده شه معجزه ا ی بشه دلت شاد شه نمیدونم مشکل دخترت چیه به حق جواد الائمه دردونه ی امام رضا به حق رقیه خاتون دردونه ی امام حسین مشکلش برطرف شه 

نگران نباش امیدت به خدا باشه خدا بزرگه 

توی کوچه های اطراف حرم پر از مهمانسرا تمیز و قیمت مناسبه

الانم اکثرشون خالی هستن

برو یه سر بزن مطمئن باش گیر میاری

سعید.حالم خوش نیست🥀🖤😓سر بی کسی سلامت.....💔هر چند که میدونم.......!شما خودتو ناراحت نکن،خوش بگذرون و خوش باش👍

اگه لایق باشم چشم حتما ان شالله به حق مولود امروز مولا امیرالمؤمنین به حق امام رضا هر حاجتی داری بر ...

مرسی ازدعای خیرت عزیزم 😔خودمم ماه بعدی میخوام بیام پابوس اقا😍

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

مرسی ازدعای خیرت عزیزم 😔خودمم ماه بعدی میخوام بیام پابوس اقا😍

سلامت باشی شما هم برای ما دعا کنین بابای امیر مهدی تازه دو ماهه تومور مغزی عمل کرده نمیدونی چه اشوبیم