2777
2789
عنوان

ب کمکتون نیاز دارم در رابطه با پارتنرمه🥺🥺امروز🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 76 پست
راس میگی🥲🥲از رو عصبانیت و ناراحتی گیر داد ب کلمه نامرد🥲گفتم کارت درست نیست و نامردیه، میگ تو ب من ...

خودش این طور نیست برنامه منظم ندارن 

خودت چند سالته 

شاید این زیادی دقیق بودن همیشگی برای مسی که این طور نیست حرص در آره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای ول کن واقعا رو اعصابه تو یه عدر خواهی کن باز یه کلیپی چیزی بفرس و تموم

ببین خودم دوس دارم کامل از دلش در بیارم

وگرنه گفت رفع شد و از دلم دراوردی 

حس میکنم اون نامرد خیلی سنگین تموم شد براش،یا شایدم ایقد عصبانی و ناراحت بود گیر داد بهش 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ببین خودم دوس دارم کامل از دلش در بیارموگرنه گفت رفع شد و از دلم دراوردی حس میکنم اون نامرد خیلی سنگ ...

نه همینطوری گیر داده چیزی 

نیس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من اگ بحث نکنم ن نمیزنهچون هوامو داره و عشقش واقعیهخودم بحث رو ادامه دادم و همه چیز رو بدتر کردم

از کجا میدونی واقعیه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

آقاپسر یه مقدار حساسهفقط همینیه کلمه که انقدر ناراحتی نداره دیگه

دقیقا ، اونم وقتی میگم من منظورم این نبوده تو نامردی!

گیر داده بهش ک اره تو گفتی من نامردم

شما ک خودت پسری، بگو من چطور این ناراحتی رو کامل حل کنم؟ میگ دیگ حق نداری ب من بگی چقد مرد هستی و مرد منی و فلان،  میگ عصبیم کردی وقتی گفتی نامرد 

کلا بگو چ جمله ای بگم از دلش کامل در بیاد؟

چون میدونم ارزشش رو داره پیگیرم ک کامل رفع شه، وگرنه اگ پسره ارزششو نداشت کاری نداشتم... من خودمم عاشقشم آخه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
رابطه های تو سن پایین نتیجه خاصی نداره بهتره ادم تمرکزش رو کارش باشه

من کنکوربم و تاحالا درگبر این چیزا نبوذم

ی کیس خیلی خوب از همه نظر گیرم اومدع ولی بخاطر کنکور دارم ردش میکنم🫠🥹

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

خودش این طور نیست برنامه منظم ندارن خودت چند سالته شاید این زیادی دقیق بودن همیشگی برای مسی که این ط ...

اره میگ رو خوابت حساس نیسی رو رفتن حساسی

میگم فقط این دو بار اینجور گفتم بریم

بعد گفتم پا گذاشتی رو دفعات قبلی نامردیه میگ اره بهم گفتی نامرد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️