2777
2789

سلام من امروز روز ۱۳ امه انتقالمه 

علایمم نمیدونم بخاطر مصرف دارو و امپولاست یا نه 

سردرد و خشکی پوست و لب و سرگیجه و شکم درد و پهلو درد و کمر درد و تکرر ادرار بی حوصلگی خسته و خواب الود بدنمم سرد و گرم میشه بیشتر سردمه البته دستامم و پاهام یخه اینگار اطراف نافم گاهی وقتا درد میکنه گاهی وقتا قفسه سینم خیلی درد میکنه 

با این علایم ممکنه حامله باشم ؟

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری احتمال زیاد😍بی بی چک گرفتی؟آزمایش؟

شنبه قراره برم ازمایش بدم بی بی نه میخوام جمعه استفاده کنم راستش میترسم از اونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
سردی وگرمی .تکرارادرار.شکمت حالت منقبض بشه مال بارداریه .منم هفته های اول بارداریم اینجوریم .یه تست ...

ان شاء الله خدا از دهنتون بشنوه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شنبه قراره برم ازمایش بدم بی بی نه میخوام جمعه استفاده کنم راستش میترسم از اونم

ن نترس خیال خودتو راحت کن اینجوری همش استرسی میشی واست خوب نیس

خواهر منم آی وی اف کرده بعد چندین سال دکتر رفتن و نتیجه نگرفتن🥲میشه واسش یه صلوات بفرستی عزیزم،امیدوارم مال اونم مثبت بشه

عزیزم ای یو ای هم انجام دادی؟چندوقته اقدامی رفتی برای ای وی اف؟من ۵ماهه اقدامم میخوام ماه دیگه ای یو ...

ای یو ای خواستم بکنم امپولای اولیه رو زدم فولیکولام بالا نیومد 

بعد ازمایش اینا فهمیدن که تخمک ندارم و پروسه تخمک اهدایی و ای وی افو پیش گرفتم 

برا اولین بار ۶ هفته حامله بودم طبیعی ولی سقط شد دکترا گفتن به احتمال زیاد بخاطر همین تخمک ضعیف و کم بودنشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وی اف برا چی کردین ؟هزینشومیشه بگین

تخمکام ضعیف و در حد صفر بود و تخمک اهدایی و پروسه ای وی اف 

راستش دقیق براورد نکردیم چون از آذر سال پیش شروع کردیم ولی کل مراحل و فریزر و عمل و انتقال و یه بار ای وی اف منفی و دوباره شروع کردنم حول و حوش ۲۰۰ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن نترس خیال خودتو راحت کن اینجوری همش استرسی میشی واست خوب نیسخواهر منم آی وی اف کرده بعد چندین سال ...

ان شاء الله همه رو حاجت روا کنه خواهر شماهم بینشون من یه بار منفی شدم دکترم گفته ای وی اف تکراره با تکرار جواب میگیری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40