من جایی کار میکنم کارفرمام میگه دوربین نیس اما بچش که سه سالشه یبار بهم گف خاله تو دوربین دیدمت البته نمیشه رو حرفش حساب کرد منم یکم نگاه کردم دیدم فقط سنسور اعلام حریق هست اونجا یادم افتاد یبار اومدم لباسمو عوض کنم چون میگن دوربین نیست یبار کلا پیرهنمو درآوروم و عوض کردم الان استرس دارم نکنه تو دوربین دیده باشن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من ب دریچه کولر خونمون همیشه شک دارم با اینکه میدونم چیزی نیس ولی پشت پنجره بالکن و روبه رو دریچه کولر لباس عوض نمیکنم
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
من جایی قبلا کار میکردم شنود داشت بعد اومدم و با دخترخالم تلفنی پشت سرش کلی فحش دادیم اونم فرداش اومد بهم گفت خانم فلانی این حرفا چی بود پشت سرم گفتین😐😑😂
نگو این از من خوشش میومده بعد گفت من از شما خیلی خوشم میاد این حرفا رو زدی دلمو شکستین😂🤣