2777
2789

شوهرم خیلی ایراد بگیره از لحاظ پوشاک هرچی بخرم یچیزی ازش در میاره ..اهل ساعت و گل و ادکلنم نیست یعنی هرچی غیر پوشاک باشه میگه پول حروم کردی

دیگه هیچموقع هیچی نخریدم امروز خونه بابام بودیم 

ی داداشم ک نبود ولی خانومش بود اون یکیم تازه عقد کردع خانومش اومد جلو همه کادوشو داد ماهم کادوهامون ب بابامون دادیم خواهرمم ی شلوار واسه شوهرش خریده بود ک پاش بود .. البته کسی منتظر نبود ک کادومو ب شوهرم بدم اما ی نگاه پر حسرت تو چشاش بود خیلیییی ناراحتم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای بیچارهههه چ حس بدی کاش قبلش میپرسیدی اگ میخان کادو بدن توام یه چیزی میدادی خیلیییی بد شد

واسه بابامو میدونستم اما داداشمو نمیدونستم خیلی حس بدی دارم 😭😭

من خونه دارم خب از خودش پول میگیرم کارت و اینا انگار پول خودشو دادم ب خودش یجوریه 😭

منم شوهرم شبیه شوهرشماست. ولی خب کلا چون میخره منم میخرم به رسم عادت هرسال فقطم پوشاک البته هرچی هم بخرم میپوشه وراضیی

منم شوهرم شبیه شوهرشماست. ولی خب کلا چون میخره منم میخرم به رسم عادت هرسال فقطم پوشاک البته هرچی هم ...

وای نه شوهر من راضی نمیشه ب هرچی هرچی

الان اون یکی خاهرم ی شلوار پارچه ای خریده بود عمرا شوهرم بپوشه اونا رو