2777
2789
عنوان

زندگیمو دارم به گ میکشونم

314 بازدید | 13 پست

اصلا همش دچار مه مغزیم همش تو فکرم فکرم تو روزمرگی و اتفاقاته یخو ب خود نیام میبینم یه ربع گذشت همینجوری رو تخت افتادم شل و ول انقدم زمان زود میگذره به برنامم نمیرسم انگار زمان بسیار بی برکت شده 

گاهی میگم شاید ب دلیل عدم بودن پارتنر و ذوق و انگیزس ولی کلا دوس دارم از جا بپرم با انگیزه برم سراغ این کار اون کار مطالعه ورزش چمیدونم 

شاغلما ولی وقتایی ک خونمو منظورمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای طب سنتی هیچ دوس ندارم سجده میکنم باشه

خود دانی عزیزم

حالا که اصلاح مزاج نمی‌کنی راهکارهای دیگه هم بهت میگم. 

شب حتما عطرهای گرم بذار کنار بالشت. مثلا اسانس گل محمدی بگیر بزن به بالشت. 

شب قبل از خواب روغن بادام شیرین یا بنفشه یا ارده کنجد یا زیتون بزن به ملاجت و دورانی ماساژ بده. 

حتما هر روز پیاده روی کن. 

توی طب سنتی به مشکل شما میگن غلبه سودا و روی مغز هم اثر گذاشته. راهکار زیاد داره. بهترینش سجده‌های ط ...

سجده طولانی؟ من سجده معمولی هم نمیتونم، به سرم و گوشام فشارشدیدی واردمیشه نمیدونم ازچیه

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
مثلا اون چطور بود

خیلی بی‌حال و بی‌روحیه بود.شوهرم کلا گرم مزاجه. مثلا سریع رانندگی می‌کنه. اون دوره باور کن اگه راه میرفتم سریع‌تر به مقصد می‌رسیدم. بعضی وقتا بهش میگفتم انگار از حال من زنده‌ای🤦‍♀️

رفت سراغ روانپزشک و یه مشت داروی چرت بهش داد که فقط خواب بود. درمان نشد که هیچ افتاد توی استرس و اضطراب شدید. تپش قلب میگرفت. خلاصه خیلی اذیت بود

درنهایت با راهکارهای طب سنتی بهتر شد.

خداروشکر.منم باید مراجعه کنم حتما اوضاعم خیته

واقعا خداروشکر

برعکس اسی من خیلی به طب سنتی اعتقاد دارم.

نمونه‌ش همین اواخر خواهرشوهرم که کبدچرب گرید 3 داشت بعد از یه عالمه دارو خوردن بی‌نتیجه رفت زیر نظر طب سنتی و 40 روزه گریدش اومد زیر یک. 

شما هم هر مشکلی داری برو ولی حواست باشه جای مطمئن بری و شخص حاذقی باشه.