2777
2789
عنوان

زنداداشمو جر دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5277 بازدید | 154 پست
بچه داداش منم دنیا اومده بود چشاش رنگی بود طوسی بود با مامانم نگاهش می‌کردیم مامانم می‌گفت آبیه گفتم ...

بعضی ها میگن بچه اگر به مامان باباش نره شبیه کسی میشه که مادر و پدر موقع رابطه بهش فکر کردند. شما با این مثالی که زدی رسما زندگی داداشتو خراب کردی اگه دختر خالش هم سن و سال خودشه.😅 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اون خانومای عزیزی ک میگن تو چرا گفتی شبیه باباشه  خب گفت ک گفت خوب کاری کرد ک گفت وقتی عروسی ک اینقدر بیشعور باشه ک هی جلوی اینا بگه ک بچه باید شبیه خودم باشه شبیه اینا نباشه یعنی اینا زشتن من خوشکلم باید شعور حرف زدنم داشته باشه بارداره ک بارداره غلط کرد حرف مفت زد این بنده خدا هم فقط گفت شبیه باباشه واه 

اخه حامله بود هی میگف انشاالله شکل خودم باشه شکل شماها نشه منم ادبش کردم

این تاپیکو گزارش بزنین مریض روانی هست که با مغز کاربرا و اعصابشون بازی میکنن

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

خودتو از چشم ننداز ۳سال دیگه به چپشم نمیگیره تورو اونوقت از بی احترامیاش میسوزیاخواهر شوهر منم مثل ش ...

ن اصلا مهم نیس 

مطمئن باش برا اونم مهم نیست شما زنداداشا توهم میزنید فک‌می‌کنید مهمه😂😂😂با چشماش میگه گوخوردم؟؟؟؟ 😂😂😂😂عجب خیلی دوس داری اینجوری بشه؟؟؟؟

استارتر چقدر کودک هستی با احترام.

همون اایزابل هستم 🩷 لطفا بی احترامی نکن ، اومدیم اینجا تبادل نظر کنیم و طبیعی هستش که باهم مخالف باشیم. ولی لطفا نه با قومیت نه با دین توهین نکن به من . من اصلا دعوا نمیکنم با شما گلی ، درک میکنم شاید توی موقعیت خوبی نباشی ، ولی راحت دل نشکن چون تا یک جاییش دست من هستش و میبخشمت ، ولی خداوند شاید نبخشه:)

بیشتر ببینید