رفتم ی تاپیک ک بابای دختره با دوست پسرش برای شام رفتن بیرون دلم برا خودم سوخت اولین روز ک نامزد کردیم با شوهرم اومد دم خونه برامون نون خریده بود بد نونو بردم بالا شب دوباره اومد جلو در هی منتظر بود تارفش کنم منم ک اخلاق بابامو میدونستم نگفتم هیچی اومدم بالا دیدم بابام کل سفره رو پرت کرده وسط خونه میخاسته مامانمو بزنه ک این پسره چرا میاد دم خونه بدم ک ی بار اومد طبقه بالا خابش برد بابام برداشت در رو روش قفل کرد منم کتک زد دیگه عقد کردیم با خانواده شوهرم ب مشکل خوردیم من نمیرفتم اونجا شوهرمم صبح تا شب سرکار بود شب ک همه میخابیدن یواشکی دروباز میکردم میومد میرفتیم بالا میخابیدیم یا تو انباری چقدر ب خاطر مسائل دیگه حمله میکرد سمت شوهرم بهش میگفت بچه ک.ونی یادم میاد نمیدونم بخندم یا گریه کنم
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره