2777
2789

بچه ها من ی غلطی کردم واسه اولین بار مژه کاشته بودم بعد از یماه ک رفتم در بیارم نصف بیشتر مژه های خودمم باهاش ادمد پایین الان چ خاکی بریزم تو سرم مژه هام فر بود بلند بود نمیدونم دوباره مثل قبلش میشه یا نه دوباره مثل قبل فر رشد میکنه؟😭😭😭

مژه ی فر؟

هرکی‌لایک‌کنه‌سوسکِ‌توی‌فاضلابه🗿!آدمایی‌که‌به‌اندازه‌ی‌شمع‌روشنایی‌ندارنوماه‌زندگیتون‌نکنید🌛🕯✨️!     -باافتخارآرمی‌هستم:)💜  اگه‌با‌نظر‌من‌مخالفی‌ریپ‌نزن‌اگرم‌ریپ‌بزنی‌بدون‌که‌حرفت‌پشیزی‌برام‌ارزش‌نداره!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو‌کاشت ناخنم‌انجام 

اینا همه بازی کثیف صنعت

قیافه خودت مگه چه عیبی دارت نتونستی تحمل کنی

سریتا بخر

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خب دیوونه ای؟

وقتی مژه هات انقد خوشگل بودن چرا کاشت زدی😐

سریتا میگن خیلی خوبه

ولی مژه هات مثل قبل میشه مطمئن باش

من یبار با فر مژه کنده بودم مژه هامو دوباره رشد کرد

تنوعه دیگ

مت اکستیشن کردم مشکلی ندارم باش خیلی خوبه سبک و اصلا مشخص نیس مژه گزاشتم و اینکه تمیز‌کار شده چند بارم دراوردم مژهام سرجاش بود

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

عزیزم نگران نباش منم کاشت انجام دادم رفتم یجای دیگه برا ترمیم ریمو کرد بعد همون وقت برام مژه گذاشت انقد زشت بود ک ریمو کردم تموم مژه هام ریخت خودش در اومد با اینکه اصلا تقویتی هم نزدم

خب دیوونه ای؟وقتی مژه هات انقد خوشگل بودن چرا کاشت زدی😐سریتا میگن خیلی خوبهولی مژه هات مثل قبل میشه ...

واسه عروسی گزاشته بودم واقعا نمیدونم این چ کاری بود انجام دادم 😂😭😭

عزیزم نگران نباش منم کاشت انجام دادم رفتم یجای دیگه برا ترمیم ریمو کرد بعد همون وقت برام مژه گذاشت ا ...

خیلی استرس دارم شبیه سرطانیا شدم امیدوارم زودتر در بیان

برو‌کاشت ناخنم‌انجام اینا همه بازی کثیف صنعتقیافه خودت مگه چه عیبی دارت نتونستی تحمل کنیسریتا بخر

سریتا خیلی گرون شده ولی میگن وقتی قطع کنی دوباره ریزش میاره خیلیام گفتن کرچک خیلی خوبه نمیدونم حالا 

عزیزم نگران نباش منم کاشت انجام دادم رفتم یجای دیگه برا ترمیم ریمو کرد بعد همون وقت برام مژه گذاشت ا ...

زنیکه خر بهش گفته بودم از قبل میترسم بریزه مژه هام هی گفت نننن نترسسس چیزیی نمیشهه من خودم واسه خودم همیشه انجام میدم هیچیشون نشده اگ مژه هام ریخته بود الان نمیتونستم مژه بزارم واسه خودمو ازین حرفای مزخرف...😑😑😑منم خر شدم الان ب غلط کردن افتادم