بچه ها من ی غلطی کردم واسه اولین بار مژه کاشته بودم بعد از یماه ک رفتم در بیارم نصف بیشتر مژه های خودمم باهاش ادمد پایین الان چ خاکی بریزم تو سرم مژه هام فر بود بلند بود نمیدونم دوباره مثل قبلش میشه یا نه دوباره مثل قبل فر رشد میکنه؟😭😭😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
عزیزم نگران نباش منم کاشت انجام دادم رفتم یجای دیگه برا ترمیم ریمو کرد بعد همون وقت برام مژه گذاشت انقد زشت بود ک ریمو کردم تموم مژه هام ریخت خودش در اومد با اینکه اصلا تقویتی هم نزدم