2777
2789
عزیزحتما حداقل سه چهارماه بایدجلوگیری کرد تا ذحمت کامل اماده بشه وبایذبری زیرنظردکترکه دلیل سقطت روب ...

هستم عزیزم دکترم گفت دوماه وای خدا بازم بچه دار شدنم به عقب افتاد دیوونه شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم الان نندروزه سقط کردم دکترگفت دوماه امامیخام یه کم بیشترصبرکنم

من نامزد ک بودم پریودیم خیلی درد داشت یک ماه سرم زدم و‌اینا رفتم دکتر زنان دکتر بتاداد گفت احتمالا سقط داشتی من باورم نمیشد اخه جلوگیزی داشتم اما الان فکر میکنم درست بود چون بتام ده بوده بعد ازمایش بعدی صفرشد من بتام از شصت شد ۲۵هنوز نه لک دارم نه خونریزی و‌درد کی میاد

من نامزد ک بودم پریودیم خیلی درد داشت یک ماه سرم زدم و‌اینا رفتم دکتر زنان دکتر بتاداد گفت احتمالا س ...

عزیزمن تقریبا سه ماهه بودم که سقط شدتشکیل هم سده بوددرای مورذنمی دونم چون واسه من کیسه بودجنین بوددردزیادی کسیدم خونریزی سدیدهنوزم خونریزی دارم حتما بروزیرنظردکتربگوواسه شوهرت ازمایش اسپرم بنویسه واسه خودتم ازمایش بنویسه خودتوچکاب کن تقویت کن بعدبزاربارداربشی