2777
2789
عنوان

بیاین عکسمو بزارم نظر واقعی‌تان رو بگین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 65 پست
اسی چرا عکسم نمیادد فرستادم قراره بیاد اما خب چقد طول میکشه

سایت مشکل داره یکم صبر کن میاد 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

قربونت برم ولی دیگه از چشمم افتاد خودش

دوباره می‌زاری یا ن

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی چرا عکسم نمیادد فرستادم قراره بیاد اما خب چقد طول میکشه

عزیزم یه پیام بفرست بعد بزن رو سه نقطه ویرایش و  عکس رو بزار 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

مرسی عزیز دلم چشمات قشنگه من چقدر گریه کردم که زشتم 😅

هیچ کدام از افریده های خدا زشت نیست اونم اگه اشرف مخلوقات باشه 

اونی که انسانها رو زشت نشون میده رفتار وگفتار انسانه 

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

من منتظر عکسممم

ندیدی عزیزم؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

هیچ کدام از افریده های خدا زشت نیست اونم اگه اشرف مخلوقات باشه اونی که انسانها رو زشت نشون میده رفتا ...

درسته عزیزم کاملا  هر کسی زیبایی خودش رو داره 

به قول مامانم زشتی از خودشه 

همونکارو کردم نوشت با موفقیت ثبت شد اما کو

الان میاد عزیزم برا منم طول کشید 

قربونت برم مرسیییی خودت خوشگلترین عزیزممم❤️❤️نمیدونم واقعا چرا پس بهم گفت زشت ولی به هر حال دیگه مه ...

کلی بوسسس بهت🫶💓

نبایدم اهمیت داشته باشه برات ، اصلا مگه اون کیه؟

ولی واسه اینکه دیگه هیچوقت بهش فکر نکنی میگم ، شاید با سبک استایلت اوکی نبوده و حالا سر اون گفته تایپم نیست.

وگرنه من هیچ نقصی تو چهرت ندیدم.

راستی اگه موهاتو پریشون کنی چندین برابر خوشگلتر میشیا

امیدوارم کسی که لیاقتتو داره سر راهت قرار بگیره عزیزمم