2777
2789
عنوان

بعد میگن خوشگل بودن مهم نیست 😭

537 بازدید | 36 پست

اگه خوشگل بودم 

اگه جذاب بودم 

الان کراشم نمی‌گفت این خوشگل نیست و ....

ای خداااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمه عزیزم غلط کرده هر کی گفته نیس

واقااا خیلیییی مهمه 

دوست ندارم با عمل هم خوشگل بشم 

کاش خدادادی خیلییییییی خوشگل بودم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

چرا مهمه خیلیم مهمهمن واقعا حسر میخورم کراشم ک قبولم نکرد رفت با دختر خالم ک واقعا خوشگل و نچرالمنم ...

کاش خدادادی منم خیلییییی خوشگل بودم 💔

ای خداااا چی میشد منم زیادی خوشگل می‌آفریند 

کاش خدادادی منم خیلییییی خوشگل بودم 💔ای خداااا چی میشد منم زیادی خوشگل می‌آفریند

دقیقا منم همیشه اینو میگم دخترای توی خیابون میبینم عین ماهم همشون ولی من ...🙄

تازه فهمیده خوشگل نیستی چرا پس روز اول باهات دوست شد

الان رفته با دوستم  که خیلی خوشگله 

بعد اینکه اونو دید به من گفت خوشگل نیستی 🫠

منم زشتم ولی ر.لم تا حالا چیزی نگفته نه گفته زشتی نگفته خوشگلی 

ولی یه بار ازش پرسیدم اکست خوشگل بود گف اره ولی چه فایده معرفت نداشت

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست