2777
2789

خودت بنداز ب نیت رفع بلای اون شخص 

و بهش لطفا نگو ک خواب بد دیدم چون انرژی منفیش خیلی زیاده

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه خواب برای اون شخص تعبیر نمیشه حالا مگه چقدر باید صدقه بدی به نیت خواب صدقه بده

عزیزم بحث پولش که نیست خواستم ببینم کدومش بهتره من بدم یا اون😑

خودت بنداز ب نیت رفع بلای اون شخص و بهش لطفا نگو ک خواب بد دیدم چون انرژی منفیش خیلی زیاده

😔 خیلی ناراحتم واقعا من ولش کردم ولی این بار دومه به خوابم میاد خیلی ناراحته عذاب وجدان دارم بخدا منم گناهی ندارم

گلم واسه هر دوتون صدقه بده چه فرقی میکنه،به دلت بد راه نده یه آیة‌الکرسی بخون دلت آروم بشه،خوابت رو ...

چشم عزیزم

😔 خیلی ناراحتم واقعا من ولش کردم ولی این بار دومه به خوابم میاد خیلی ناراحته عذاب وجدان دارم بخدا منم گناهی ندارم