2777
2789

لطفا اگر میخوای برای شوهرم دلسوزی کنی نیا چون من انقد از شوهرم کشیدم از کتک جلو کلی ادم تا هزار مشکل دیگه... من هست ساله ازدواج کردم شرایط خونه پدرم خیلی برام بد بود از تجاو..ز تا هزار مشکل دیگه که اگر بگم ممکنه کسی باور نکنه ک من چی کشیدم ...ی پسری تو محل بود چندسال خیلی پیگیر من بود مدام ب دوست من ک میشد اقوامش میگف منو اوکی کنه برای اون ...تا اینکه من باهاش رفتم تو رابطه خیلی خیلی خیلی روزهای خوبی باهم داشتیم میشه گفت بهترین روز های عمر من تا اینکه ی اتاق خیلی بد باز برام افتاد و من همون شب تصمیم گرفتم سریع ازدواج کنم و برم با شوهرم ازدواج کردم و بدتر شد شرایطم

و هنوز بعد نزدیک ده سال من نتونستم اون پسر و فراموش کنم ب هر دری زدم نشد التماس خدا کردم نشد اونو من سالی دوبار میبینم تقریبا اما هربار ک میبینمش حالم افتضاح میشه دلم میخواد خودم بکشم فقط از بس داغون میشم از زمین و زمان گله مند میشم که چرا ب اجبار ازدواج کردم دلم داغونه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

لطفا نگین اون اگر میخواستت میومد خواستگاری من الان بحثم خواستگاری اون نیست

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

تصور اینکه من قرار نیست هیچوقت هیچوقت باهاش باشم روانیم می‌کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده گلم

ممنون عزیزم 

بعد ده سال فراموشش نکردی؟ خیلی گذشته

نه....

تقریبا هرروز توی فکرم بوده اصلا خیلی عجیب 

من قبل اون دیوانه وار ی پسر دیگه رو میخواستم اما سریع اونو فراموش کردم و الان ثانیه ای یاد عشق اولم نمی افتم...اما حس من نسبت ب اون پسر خیلی عجیبه اصلا سردرگمم 

نه....تقریبا هرروز توی فکرم بوده اصلا خیلی عجیب من قبل اون دیوانه وار ی پسر دیگه رو میخواستم اما سری ...

با این حرفا خودتو گول نزن و هی تلقین نکن

اگه با اونم بودی شرایطت صد پله بدتر بود 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
نه....تقریبا هرروز توی فکرم بوده اصلا خیلی عجیب من قبل اون دیوانه وار ی پسر دیگه رو میخواستم اما سری ...

شاید اگه باهاش ازدواج میکردی تا الان هیچی از اون عشق نمونده بود ،ادما رو تا زیر یه سقف باهاشون زندگی نکردی نمیتونی بشناسی بنظرم خیلی دربارش رویایی فکر میکنی ،از رویا بیا بیرون ،اکثر مردا مثل همن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
تسلیت میگم تو عشق تجربه کردی

لعنت بمن چرا نمیتونم فراموشش کنم بخدا وقتی میبینمش انگار ی دختر بچه ۱۴ سالم انگار همون روز اول ک دیدمش تصور اینکه اون قراره ازدواج کنه دیونم می‌کنه تصور اینکه من هیچوقت نمیتونم کنارش باشم روانیم کرده

تو که انقد دوسش داشتی ای کاش یکم برا بون باهاش میجنگیدی اون موقع فک نکنم خیلیم عاشق بوده باشی

کاش همه چیز انقد راحت که شما میگین بود

وقتی شب از ترس تجاو..ز نتونی بخوابی می‌دونی یعنی چی ؟؟؟ چطور می‌جنگیدم ؟؟؟؟ اون همش گله مند بود چرا دیگه باهاش گرم نیستم چرا باهاش دیگه خوب رفتار نمیکنم چون من فقط درونم ترس و اضطراب بود فرصتی نبود برای عشق و عاشقی سریع باید خودمو نجات میدادم