2777
2789

سرم نمیذارن

یعنی نه آنچنان خرجی برام کردن نه حتی دعوتم میکنن خودنشون هربارم رفتم نامزدم منو برده بدون دعوت حتی یه بله برون و نامزدی برام نگرفتن الانم برای خرید عقد میخوان فقط حلقه و آینه شمعدون و لباس بخرن و تمام

سرویس قبلا عید قربان یه سرویس سبک با سلیقه خودشون آوردن

بنظرتون این چیرا مهمه؟نامزدم خودش خیلی آدم خوبیه مطمئنم کنارش خوشبخت میشم

بنظرتون این مسائل چیزی هستن که بخوام این ازدواج رو بهم بزنم؟

نامزدم تازه رفته سرکار آنچان درآمدی نداره

وضع مالیشون چطوره؟ خب میگی نامزدتم تازه رفته سرکار مسلما اونقدری پول و پس انداز نداره ،این چیزا به عهده خانواده که هست ممکنه سبک برگزار کنن،در کل بهت احترام میذارن غیر از مسایل مالی?

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله برون نامزدی عقد که با خانواده دختره

خرید هم همیناست دیگه حلقه و لباس اینا ، اینه شمعدونم سلیقه ایه چند نفر تو فامیل اصلا بزرگ نخریدن در حد بیست سانت اب کاری نقره خریدن یا اصلا نخریدن به خاطر جاگیر بودن

ست طلا هم که میگی خریدن اندازه پولی که داشتن

درباره دعوت کردن اینم به اون رسم و سبک شون بستگی داره بعضیا گرم و صمیمی هستن و البته عروس هم باهاشون خوبه هفته ای یه بار شام ناهار دعوت میکنن اما بعضیا سردترن

بله برون نامزدی عقد که با خانواده دخترهخرید هم همیناست دیگه حلقه و لباس اینا ، اینه شمعدونم سلیقه ای ...

درسته با عروسیه ما باید شام بدیم بهشون ولی اونام باید یه هدیه هایی برای من تو بله برون بیارن که نیاوردن بروی خودشون هم نیاوردن

خود پسر برات مهم باشهخانواده همسر منم کاری نکردن برامولی برام مهم نبودمهم اینه با همسرم خوشبختم

یعنی حتی اگه پسر فعلا وضع مالی خوبی نداشته باشه و نیاز به کمک از طرف خانواده اش داشته باشه؟🥲🥲

احترام که آره

ببین یه چیزی تو خانواده پسرا زیاد دیدم حتی خیلی پولداارا بعضی وقتا که میگن از اول هر طور برگزار کنیم تا اخرم باید همون جوری بریم جلو واسه همین همه چیزو سبک میگیرن ،نامزدتم پول زیادی نداره که به دلخواه خودش خرج کنه 

انگشتر و چادر عروس و کله قند و شیرینی یا کیک نیاوردن؟

فقط یه انگشتر بعنوان نشون

نمیدونم شایدم من خیلی پر توقع هستم

ولی حتی سر مهریه هم کلی اذیتم کردن اول گفتن ۳۰ تا سکه بعد کردنش ۱۰۰ تا الانم هر روز زنگ‌میزنن ما پشیمون شدیم همون ۳۰ باشه این درحالیه که نامزدم آنچنان درآمدی نداره من حتی بخوام ازش مهریه هم بگیرم نمیتونم چون اصلا نمیشه از کسی با همچین درآمدی مهریه گرفت 

سرویس برات اوردن،حالا هم انگشتر برات می‌خرن ،با لباس و.. دیگه چی میخوای 

من هر کیو می‌بینم دیگه بیشتر از این چیزی براش نمی‌خرن اون قدیم بود که طلا زیاد می‌خریدن،شما دیگه عضوی از خانوادشونی اوقات خودتو تلخ نکن

نه! چرا باید اینقدر آدم حسابشون کنی که ازدواجتون بهم بزنی. حتی به شوهرت غر هم نباید بزنی‌حتی از درون هم نباید مهم باشه برات و ناراحت شی...بعضیا قصد بدی ندارن فقط سرد هستن.نمونه ؟خانواده خودم.چه در رابطه با من و چه عروسمون،فرقی نمیزارن و به حفتمون یه اندازه بی محلی میکنن😅😅منظوری هم ندارن خیلی درونگران....خیلی فردگران،خیلی سرشون تو کار خودشونه...