2777
2789
عنوان

حق دارم از این کار همسرم ناراحت بشم

295 بازدید | 15 پست

به محل کارش روز مرد دیروز گل فرستادم 

دوست داشتم ۳،۴روز رو میز کارش باشه و بهش گفتم

اما موقع برگشت با خودش آورد خونه 

گفت خوشم نمیاد بمونه رو میزکارم خب که چی 

خیلی ناراحت شدم‌ 

کادر درمان مرکز بهداشته 

به طرز عجیبی حساس هستید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در اصل نباید میذاشت بمونه اونجا مدتی کم؟

نه لزوما

شما میخواستی بقیه بدونن خانوم ایشون براش گل فرستاده ؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به نظرم اصلا نباید محل کار میفرستادی ، جلوی همکاراشون بعضا معذبن و دوست ندارن همکار چیزی از حد و حدود عشق و زندگی خصوصیشون بدونه و جلو چشم باشه ، میبینی بعضی همکارا اهل تیکه انداختن و دست انداختنن ، بعضی همکارا اهل حسادت و چشم بد و حسرتن و ...

بعدشم که برگردونده خونه بهترین کار رو کرده هیچ توجیهی برای اینکه بذاره اونجا بمونه وجود نداره

به نظرم خیلی حساسی ای کاش از اول نمیگفتی اینکارو کنه با اینکار ارزش کارتم آوردی پایین چون اینجوری فک میکنه بخاطر دیگران این گلارو خریدی بعضی وقتا واقعا محیط کاری جوری نیست که بخوای سه چهار روز گل و کادو بزاری رو میزت که همه ببینن مردا زیاد همدیگرو دست میندازن

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

در اصل نباید میذاشت بمونه اونجا مدتی کم؟

ببین عزیزم کلا مردا مثل زنا به اینچیزا اهمیت نمیدن ذهنشون با ما خانوما فرق میکنه بعدم شاید جلو بقیه همکاراش خجالت میکشه بزاره بمونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕