2777
2789

بچها من عاشق وکیل شدنم و رویام وکیل شدنه و هدفمم بعد کنکور برای ادامه تحصیل رفتن به خارجه و قطعی رفتن من از ایران برای ادامه تحصیل و اونجا خیلی شرایط خوبه برای یه وکیل خانوم از طرفی 

من دلم میخواد بخاطر مامانم برم تجربی بخونم دکتری پرستاری چیزی بشم که مامانم خوشحال باشه و بهم افتخار کنه نگید خودت مهمتری مامانم و خوشحالیش برام مهمتره نمیدونم تجربی خیلی سخته نمیدونم با این علاقه کم بتونم موفق بشم یا نه از طرفی میترسم از ریسک وکیل شدن خیلی بین دو راهی بدی گیر کردم من هم به پرستاری علاقه دارم هم به وکالت  ولی مطمعن نیستم بتونم تو تجربی موفق بشم از طرفی میخوام برم‌تجربی دهن همرو ببندم 

بهم میگفتن تهش هیچی نمیشی و خنگی

میشه راهنماییم کنید خواهشن هزارتا تاپیک زدم بجز دو سه نفر هیچکس راهنمایی نکرد 

بنده بچه ای ۱۵ سالم و امسال نهمم انتخاب رشته دارم🥲🥴😂

ببین منو!                                                                             خوب میشیم :)                                                                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هم سن تو بدم دلم می خواست پزشکی هاروارد در ببام 🤣🤣🤣

خنده داره؟😐

ببین منو!                                                                             خوب میشیم :)                                                                      

الان دوازدهم و اوضاع درسی داغون

رشتت چیه؟

تجربی سخته باید علاقه هم داشته باشی 

اگه هدفت مهاجرته تمرکزت بذار رو وکالت 

چند سال دیگه حرف این مردم ذره ای برات اهمیت نداره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سلام.

دختر خوب کدوم کشور  مدرک وکالت ایران  رو قبول میکنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اگه تصمیمت واسه مهاجرت قطعیه دور وکیل شدن رو خط بکش چون با مدرکی که اینجا گرفتی، کشور دیگه نمیتونی و ...

نه منظورم اینه برم‌اونجا دانشگاه 

سلام.دختر خوب کدوم کشور مدرک وکالت ایران رو قبول میکنه

منظورم این بود اونجا برم دانشگاه 🥲

ریاضی

موفق باشی🌱