2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اینجوری نمیگفتی بهش استرس بگیره راهنمایی منطقی تر میکردی ن منفی

عشقم سزارین کرد تموم شد رفت ..دور از جون ایشون من چون مشکل قلب داشتم و دستو پنجه نرم کردم گفتم .فکرشم اذیتم میکنه

عشقم سزارین کرد تموم شد رفت ..دور از جون ایشون من چون مشکل قلب داشتم و دستو پنجه نرم کردم گفتم .فکرش ...

ااا زایمان کرده؟فک کردم تازه میخاد سوالای قبل زایمان بپرسه 

نه بابا مشکل قلبی داشتی؟ خبر داشتن ؟

آخه دیروز زایمان کردم بهم گفتن فعلافقط مایعات

توی بیمارستان یبارراولش بهم حلیم دادن بعدش خودشون همش غذای جامد آوردن ،اگه بچت زردی ندارع هروی دوست داری بخور ،کباب بیشتر بخور هم شیرت زیاد میشه هم خودت جون میگیری

ااا زایمان کرده؟فک کردم تازه میخاد سوالای قبل زایمان بپرسه نه بابا مشکل قلبی داشتی؟ خبر داشتن ؟

ن عزیزم زایمان کرده ‌‌‌..

بله دکترم میدونست 

کلا برای دقیقه رفتم 

کلا بخش زنان زایمان ریختن سرم نفسم برید بدنم خشک شد 

فقط میدونم ک از بغل چشام اشک گرم می‌ریخت و مادرم اون لحظه فقط با جیغ داد میگفت مامان نری ی وقت مامان بچهات منتظرتنا...هیچوقت اون لحظه مامانمو فراموش نمیکنم مگه روزی ک بمیرم

مایعات به خاطر این میگن که اولا سریعتر اون مواد بیهوشی تو بدنت دفع بشه دوم اینکه سریعتر دفع داشته باشی والا نمیزارن بری خونه 

من که از روز قبل عمل هیچی نخورده بودم گشنم بود فرداش خوردم غذا

و دفع نداشتم الکی گفتم کردم😂 مرخصم کنن

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!