2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد و امشب عروسی عه

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 82 پست
عروسی رستورانه ، هیچ بزن و برقص و آهنگی نیست فقط شام عه

باشه عیبی نداره، من چهلم پسردایی شوهرم بود. رفتم موهامو درست کردم. لباس مناسب خریدم و ...‌ به نظر من مطابق شرایط عمل کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه اصرار داره همونجا که مشخص کرده همه برن عزیزم حتی خواهرش بچه بزرگش و شوهرش مریضن یه نوزاد یه ...

اینو منم بودم نمیرفتم.    البته خیلی با سیاست رفتار کن که خودت و شوهرت اصلا ناراحتی براتون پیش نیاد.  

موهام لخت لخت هه کوتاه هم هست اصلا نمیشه شنیون کرد بعد من یه آرایش صورت سبک دارم میگه از ساعت ۲ بیا ...

عزیزم بگردم چقدر اعصابت رو خورد کردن.

ولی حالا برای اینکه سفرتون با همسرت تلخ نشه، به خاطر همسرت برو آرایشگاه. ولی هر سبکی که دوست داری و بهت میاد بگو برات درست کنند. بعدم با همسرت برو تالار، دیگه همه حرفاشو نمیخواد گوش بدی عروس خانوم لوس رو.

موهام لخت لخت هه کوتاه هم هست اصلا نمیشه شنیون کرد بعد من یه آرایش صورت سبک دارم میگه از ساعت ۲ بیا ...

نمیشه ب همسرت بگی میرم ارایشگاه ولی بشطری ک خودت بیای دنبالم

تا حرف خواهرشوهرتم نشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نمی‌دونم چطور حالیش کنم خسته شدم

چقد سمه خواهر شوهرت این مدلیش و ندیدم بودم عزیزم حالا که اومدی و میدونی تا این حد لجبازه ی روز و به کام خودت و شوهرت زهر نکن اینجوری که تومیگی حرف هیچکس براش مهم نیس و حدومرزی نداره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
نه دیگه اصرار داره همونجا که مشخص کرده همه برن عزیزم حتی خواهرش بچه بزرگش و شوهرش مریضن یه نوزاد یه ...

خب اینکارو که نکن...

به سوهرت بگو به خاطرت میرم آرایشگاه

اما خب حداقل میرم جایی که خودم تحقیق کنم ببینم جای خوبی باشه و..

بگو چ لزومی داره حتما برم جایی که اون میگه

بعدم بگو بیاد دنبالت با هم برید

بعضی کارا که به نفع خودت هست رو با دلش راه بیا مث ارایشگا رفتن

اما بعضی رو هم پشت گوش بندار

ببخشید اینو میگم اون که نرمال نیست 

و همه رو انداخته به درسر

نری هم تبعات داره 

بنظرم برو بگو موهام رو گفته نمیشه کاریش کرد آرایش هم خیلی خیلی لایت می‌خوام 

کاملا حق با شماست

من فقط فکر میکنم بعدش چقدر همسرت تحت فشار قرار میگیره و میخواد رو اعصابش راه بره 

حالا هم ازت خواسته برو 

بخدا بعضی آدمها عجیبن