2777
2789

امیرالمؤمنین شکر خدا که خدا شمارو به ما هدیه داده 

ان شاالله به عشق  این روز عزیز از شیعیان شما باشیم الهی  آمین 💚💚💚

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام علی خیلی قوی و قدرتمند من تو حرمشون شاهد بودم گروهی از جنیان محافظ حرم هستن و حفاظت میکنن ازشون

حضرت علی احتیاجی به این نداره کسی ازشون مراقبت کنه 

مراقب اصلی و بهترین مراقبشون خداست 😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
از بین همه اماماعاشق امام علی هستمچون قوی و جسور بوده یک مرد واقعی ❤️

خداروشکر هدیه قشنگی بود که خدابه همه مردم داد 

واقعا بااسم علی یاد شجاعت و محبت می‌افتم 😍😍قوی ترین بابای دنیا فخراسلام 

حضرت علی احتیاجی به این نداره کسی ازشون مراقبت کنه مراقب اصلی و بهترین مراقبشون خداست 😍

عزیزم گفتم اون ها نگهبان حرمشون هستن 

نگفتم که از خودشون مراقبت میکنن 

همین طور که خادم انسان دارن خادم جن هم دارن

بله وقتی خودم دیدم رفتارشونو چرا باور نکنم

جنیان دربرابر حضرت علی هیچی هستن حضرت علی احتیاجی به مراقب نداره حضرت علی قوی ترینه مراقبشون فقط خداست 

عزیزم گفتم اون ها نگهبان حرمشون هستن نگفتم که از خودشون مراقبت میکنن همین طور که خادم انسان دارن خاد ...

خادم شاید ولی مراقب نه