2777
2789

لم‌میهواد ی روز‌تنهای تنها باشم بچه هام‌نباشن استرس تمیزی خونه اشپزس نباشه

برا خودم باشم انقدر ک‌حوصلمدسر بره غر بزنم ب خودم😭😭😭😭

ای خدا بچه۹ماه چ سخته ن میخوابه ک‌من بخوایم‌ن بغل کسی میمونه کمکم کنن 

فقط چسبیده ب من سه شب چشام رنگ‌ خواب ندیده مغزم در حال انفجاالان خوابش برد دیگ حداقل دوسه ساعت میخوابه دودقیقه دیگه شوهرم بیدار میشه صبونه میخواد پسرم مشقا بنویسه 

ای خدا خستم

وصتیم‌میگم‌من‌خستم‌میخوام‌بخوابم‌درک‌ندارن ب قران بعد انقد با سروصدا کار میکنن بیدار میشه دوباره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوما مامانم مریضه خیییییلی حالش بده لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شف ...

چشم‌انشالله سلامتیشون بدست بیارن🙏❤️❤️

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

حق داری متاسفانه مادر بودن هیچوقت مرخصی نداره خدا قوتت رو زیاد کنه زیاد حرص تمیزیو نخور بچه کوچیک داری طبیعیه مدام ریخت و پاش بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شوهرت باید کمکت کنه .خب خودش صبحونه بخوره به مشق های بچه برسه تو یکم بخواب

نمیکنه صبونه چی بشه ک تنها بخوره اونم هی میگه ی صبونه ندادی در طول روز درک میکنه از روز اول ازدواجمون تموم‌دعواهای ما برای صبحونه سر صب بود اون ۸بیدارمیشه من۱۰همیشه همیشه دغوا داشتیم و داریم الان ک بچه هست من بذارن تا۱هم‌دسوت دارم بخوابم انقد شب بیدارم همش ولی اون راحت مبخپابه۸هم‌بیداره

مشقم‌ک‌نمیشه بلد نیست مثل خودم کلاس اول بچم 

گاهی از گریه زیاد خندم میگیره انقدرم تو خونه جیغ و داد میزنم حد نداره

مغزم در حال انفجار

یادش بده خودش دیگه یک صبحانه رو بخوره. و ب پسرتم بده مشقم دير نمیشه 3ب بعد بشینه بنویسه

ببین خیلیییییی خیلییی با درک خیلیی درطول روز هرچی ازش بخوابم تاحد توانش انجا میده ولی صبونه صب هیچوقت هیچوقتتت تغییر نمیکنه بشدت حساس بهش  همیشه بابتش دعوا شده بحث شده عوض‌نشده

فقط ماه رمضون‌کار بهم‌نداره چون‌من‌روژم‌اون‌ن