2777
2789
عنوان

یعنی خدا ب دخترای دم بخت رحم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 46 پست
واقعا نمیفهمم الان لزوم این حرف اینجا چیه ادم که پشت سر دادشش اینو نمیگه

اینجا کسی منو نمیشناسه ک بگم زشته و عیبه و برادرمو خراب کردم و...

فقط گفتم ک حواسشون باشه 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا چند دسته ان:قبل ازدواج با همه بوده بعدشم هستقبلش با همه بوده بعدش میشینهقبلش با هیچکس نبوده بعد ...

من خیلی نگران بعدش هستم اگه دختر مردمو بدبخت کرد ابرومون رفت چی خدایا

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
دقیقا بنظرم در اغلب موارد هم تقصیر دختراس نریزین سرم واقعیته

هر دو مقصرن 

به همه جوونا رحم کنه. هم دختر خوب و هم پس خوب .

عوضش یه داداش دارم از برگ گل پاکتر، هیچکدوم از این کارها رو هم نکرده، خیلی هم پسر خوبیه، سرش هم گرم زندگی و کار و باشگاهشه، وقت زن گرفتنش هست، من هم دغدغه ام اینه یه دختر مثل خودش همسرش بشه نه یکی که با همه بوده ، کلا برای ازدواج خوبه یکی مثل خود اون آدم ، همسرش بشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من خیلی نگران بعدش هستم اگه دختر مردمو بدبخت کرد ابرومون رفت چی خدایا

بآهان حرف بزن همه ما دخترا دوست داریم شوهرمون بهمون وفادار باشه و پاک بگو یکی رو انتخاب کنه و بزاره کنار این کارا رو بگو فردا دختر دار میشی دلت میخواد دختر خودت گیر همچین مردی بیافته

به همه جوونا رحم کنه. هم دختر خوب و هم پس خوب .عوضش یه داداش دارم از برگ گل پاکتر، هیچکدوم از این کا ...

انشالله یکی مثل خودش نصیبش بشه خوشبخت بشن