سلام میدونم طولانیه ولی نیاز به هم فکری دارم من 6ساله ازدواج کردم میخام یه سری از مشکلاتم با شوهرم بگم ....همون اولای ازدواجم این به گوشم رسید که شوهرم به زن داداشش نظر داره اینا زنداداششم تو زندگی ما خیلی کرم میریخت مثلا میگفت شوهرت بخاطر من با تو خوبه شوهرت تو به من اهمیت میده هیچوقت سر این بحثا هیچی به زنداداشش نگفتن با اینکه ناراحت میشدم...شوهرم تو نامزدی همش گوشی ازم میگرفت هر سه ماه چهارماه بهم پس میداد اجازه نمیداد من با کسی رفت و امد کنم ولی خودش هر کار میخاست میکرد...بعد اینکه من رفتم خونه خودم من برد تو اپارتمانی که خونه مجردی بود پراز رفت و امد پسرو انواع زن... من کلید در اون خونه رو نداشتم هیچوقت همیشه کلید دست خودش بود اجازه بیرون رفتنم نداشتم این اقا بعد اینکه رفتیم خونه خودمون بیکار شد بی پول شد رفیق بازیاش بیشتر شد بعد اینجوری بود که همیشه 24ساعته سرش تو گوشی بود فقط دنبال با,,,ن و س,,,,ینه گنده بود ..همیشه فیلم خاک بر سری نگا میکرد ...من هر کار کردم این عادتاشو ترک کنه نشد که نشد الان فقط زرنگ تر شد حتی میره تو دسشویی فیلم خاک بر سری نگاه میکنه ...بعددوسال این اقا رفت شرکت و با اون رفیقاش قطع رابطه کرد و اومدیم یه جا دیگه خونه گرفتیم با مادرش...یه نکته دیگه اینکه من از وقتی رفتم خونه خودم همش تو خونه تنهام شوهرمم همش خونه مادرشه یعنی منن تو خونه مجردی صبح تا شب تنها میزاشت با چندتا پسر مست که واقعا ترسناک بود...و من بعد اینکه رفتم خونه خودم نزاشت با خانواده خودمم رفت و امد کنم در حالی خونه مامانم اینا کلا 5دیقه با ماشین فاصله داشت ...و اینکه خانوادش بهم توهینن میکنن هیچوقت ازم دفاع نکرده نمونش همون دیشب داداشش من مسخره کرد تو جمع بهم گفت نصفه ادم وهمه بهم خندیدن..حالا بنظرتون من چه کنم تازه شوهرمم معتادم هست