2777
2789
عنوان

میخام قهر کنم برم خونه بابام بنظرتون تصمیم درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 77 پست
جداشم ازش من خیلی ادم ترسویی ام

از چی می‌ترسی گلم 

تو خونه مجردی الان که تنهایی 

بیرون که نمیتونی بری  عملا زندانی هستی 

قوی باش زندگی تو بساز برو سرکار رو پای خودت باش 

چیه اون عتیقه آه اه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای میای نی نی سایت آدم مشکل خودش یادش میره . ببین تو هم مثل من اگه وابسته و ترسو هستی اصلا خونه باب ...

میدونی ترسو که هستم ولی حال روحیم خیلی داغونه روانی شدم اعتماد به نفس ندارم افسردگی شدید گرفتم

واسه من نه گذاشت درس بخونم نه گذاشت حرفه ای یاد بگیرم 6ساله زندانیم

واقعا سخته من ازروی تجربم میگم که تاوقتی تصممی نگرفتی طلاق بگیری قهر نکن باید بری پیش مشاور تا بتونه کمک کنه ازدایره امنت بیای بیرون

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
از چی می‌ترسی گلم تو خونه مجردی الان که تنهایی بیرون که نمیتونی بری عملا زندانی هستی قوی باش زندگی ...

من فقط میخاستم از چند نفر راهنمایی بگیرم ببینم تصمیم درسته یانه ولی بنظر میاد من باید زودتر این کار میکردم

میدونی ترسو که هستم ولی حال روحیم خیلی داغونه روانی شدم اعتماد به نفس ندارم افسردگی شدید گرفتم

اینا برای طلاق کافی نیست . برای طلاق باید کاملا با خودت کنار بیای و فقط نفرت ازش داشته باشی الان حالت رو درک میکنم با اینهمه بدی ولی هنوز یه کمی تو دلت بهش وابسته هستی درسته ؟ 

گذشته های مجردی ش شبیه خیلی هاست الان خیلی از پسرها همه غلتی می کنند این هیچی مربوط به گذشته است . اینکه جاری ت هم اونجوری حرف زده باز خیلی از جاری ها دنبال ایجاد یه همچین فرصت هایی هستن که یه جوری زندگی جاری دیگه رو پودر کنن !!!

در مورد مادرش هم الان روز تنگ شماست مجبوره یه جوری رفتار کنه که اونا دست از حمایتش برندارن تا خونه بخرید و اینم باز یه قصه ی تکراریه من ۷ سال تجربه اش کردم خیلی سخته همه از دم می ریختن سرم به اذیت کردن و چرت و پرت گفتن یعنی عرض جهنمو طی کردم اونجا تا گذشت  .... فقط اعتیادش خیلی وحشتناکه ! ماجرای اعتیادش گره کور زندگی تونه .... 

تو نامزدی اونهمه بلا سرت آورد هیچکاری نکردی خودت بچه بودی خانوادت چی؟ چرا یه زندگی داغون رو ادامه می ...

هیچکس حمایتم نکرد میگفتن درست میشه  من علاوه بر این مشکلات کلی گشنگی کشیدم