2777
2789
عنوان

نی نی شش ماهه م بستریه 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 22 پست
الهی بگردم 🥺بخدا ناراحت شدم خیلی سخته آدم میگه خودم مریض میشم ولی بچه مریض نشه چون بدنش ضعیفه کوچیک ...

مرسی عزیز دلم اره همینطوره مجبورم قوی باشم 😔

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز اگه تهرانی از سایت دکتر دکتر از دکتر حمیدرضا صفایی درمانگاه دادمهر میدون سیزده آبان خیابون پیروزی وقت بگیر بچتو ببر پیشش 

کارش عالیه 

من جفت بچه هامو میبرم پیشش 

اون پسرم که نوزاد بود کرونا گوارشی گرفت بعد بیمارستان و اینا دو سه تا دکتر بیرون هفت تا دکتر تو بیمارستان اصلا نمیتونستن تبشو قطع کنن که هیچ به اسهال استفراغم انداختن بچه مو 

فقط صفایی تونست تشخیص بده خوبش کنه 

عزیز اگه تهرانی از سایت دکتر دکتر از دکتر حمیدرضا صفایی درمانگاه دادمهر میدون سیزده آبان خیابون پیرو ...

تهران نیستم گلم والا چی بگم از عصر که بستری شده هر بار یە چیزی میریزن توسرمش شکر خدا تب ش خوبه منتها سرفه ش قطع نشدە

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
تهران نیستم گلم والا چی بگم از عصر که بستری شده هر بار یە چیزی میریزن توسرمش شکر خدا تب ش خوبه منتها ...

چند وقتشه؟

پسرم شش ماهش نشده بود همین دکتر صفایی براش کتوتیفن تجویز کرد یه کوچولو از قاشق چ خ کمتر شاید دو قطره میریختم تو دهنش سریع خوب شد 

یعنی سرفه ش یه جوری بود که خواب نداشت بچه م 

حالا شما از دکترش بپرس